Victor Slav vorbeste in premiera despre relatia cu Bianca Dragusanu

Ca femeile suspina dupa el este o certitudine. Ca a avut o viata sentimentala controversata, de asemenea. Ca are o fetita superba nu mai pune nimeni la indoiala. Ca este unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz? Cu siguranta! Adorat de reprezentantele genului frumos si invidiat de barbati, Victor Slav tinde sa para barbatul perfect. N-a facut niciodata nicio greseala, n-a fost prins pe picior gresit… Cu o mica exceptie, recent, Victor aflandu-se acum in plin proces cu Politia Rutiera, subiect despre care refuza sa discute… Insa, la toate celelalte intrebari ale noastre are cate un raspuns… extrem de interesant! Convingeti-va!

Da, mi-ar placea. Ea danseaza, are niste miscari speciale, specifice celor trei anisori ai ei. Mi-ar placea sa mearga la dansuri, la balet. Astfel de activitate ii dezvolta armonios corpul. Este prea devreme sa vorbim despre inclinatii artistice, dar ii place sa danseze, sa cante, sa deseneze. Cu siguranta o vom incuraja sa isi dezvolte pasiunile.

Referitor la alegerile pe care le faceti pentru ea, la educatia ei… Fetita noastra este mica si nu avem mari discutii. Probabil ca, pe viitor, vor fi, sunt normale si pentru un cuplu care este inca impreuna, sunt firesti parerile in contradictoriu. Deocamdata, ne descurcam foarte bine, am cazut de acord in tot ceea ce o priveste pe Sofia. Cred ca se aplica vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe masura ce va creste Sofia, dar suntem pregatiti sa facem tot ce este mai bun pentru ea.

Cat de des o vezi pe Sofia si cum va petreceti timpul impreuna? Spune drept… Ce fel de tata esti? Se zice, in general, ca fetele sunt mai apropiate de tati…

loading...
Incerc sa o vad cat de des pot si imi permite timpul. Ea sta la bunica ei acum, asa ca ori ma duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. As prefera mai des, dar in momentul de fata pentru ea este bine sa locuiasca acolo, deoarece nu exista poluare, mananca sanatos, legume si fructe din curte. La gradinita, va veni la Bucuresti. Dar acum e in mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplica vorba ca fetele sunt mai apropiate de tati. Acum Sofia este mica, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiati, vine catre mine cand are o problema, ma percepe ca pe un protector si, recunosc, ma topesc de dragul ei, ma emotioneaza teribil.

Te-a facut Sofia vreodata sa plangi?

Da… Am avut un mic accident si am ajuns a doua zi la ea, iar ea visase ceva care avea legatura, cumva, cu acea intamplare; nu exact cum s-a petrecut, dar mi-a spus ca a visat ca am cazut si m-am lovit la cap si ca nu mai am voie sa urc scarile. Poate a fost doar o coincidenta, dar m-a simtit si m-a emotionat pana la lacrimi. Este incredibil si fascinant pentru mine cum un copil atat de mic poate fi atat de empatic. Exista intre noi o conexiune foarte puternica.

Ce greseli ai facut tu si nu ai vrea ca fiica ta sa le faca niciodata?

In viata, toti suntem supusi greselii, sunt etape in viata noastra, important este sa inveti din acele greseli. Si eu am greselile mele, pe care le-am constientizat si pe care le voi impartasi Sofiei, la momentul potrivit. Incerc sa o protejez cum pot mai bine si sa o pregatesc pentru viata.

Nu pot sa uit roast-ul Biancai in care a spus ca te va convoca la o discutie privind majorarea pensiei alimentare. S-a tinut de cuvant?

Asta a fost o gluma, evident. Nu exista astfel de discutii intre noi. Ne dorim amandoi ce este mai bun si mai bine pentru Sofia. A fost foarte distractiv momentul acela, in platoul emisiunii. (rade) A fost o reintalnire placuta, ne-am simtit bine, ca intre prieteni

Ca tot am vorbit despre relatii… Remarcam ca ai o relatie buna cu Bianca, fosta ta sotie… Ai, de asemenea, o relatie buna cu Anda Adam, fosta iubita. Si chiar si cu Bote, desi multi v-au vazut rivali… Cum de reusesti? Mai rar asa ceva in showbiz…

Sunt un om civilizat, cu coloana vertebrala. Este de bun-simt ca, daca am avut o relatie cu cineva, daca avem si un copil impreuna, sa ne respectam. Daca doi oameni nu mai sunt impreuna, nu sunt vinovati cei din jur. Ne-am despartit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil impreuna care ne uneste.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro