Andreea Mantea si Cristi Mitrea, din nou impreuna!

Reuniune incredibila de familie! Andreea Mantea, Cristi Mitrea si micutul lor, David, s-au fotografiat seara trecuta langa brad.

Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului – Craciunul – cand oamenii se reunesc si fac impreuna lucruri frumoase sau participa la evenimente care pot sa le schimbe viata.

Seara trecuta, frumoasa prezentatoare TV, Cristi Mitrea si fiul lor, David, au facut bradul impreuna si au aranjat sufrageria in asteptarea lui Mos Craciun!

Apoi, cei trei s-au fotografiat doar fericiti, cu zambetul pe buze, Andreea Mantea si David facand din maini o inimioara. Imaginea a fost urcata pe retelele de socializare si a primit numeroase aprecieri si comentarii.

”Yeeeeeyyyy! Am reusit! ?????? Am facut bradul! Acasa! ???????”, a scris Andreea Mantea in dreptul imaginii.

loading...
Andreea Mantea si David se afla acum in Romania, dupa ce ea si concurentii de la Puterea Dragostei au primit o pauza de la filmari pentru cateva zile, fiind Craciunul si Revelionul.

In urma cu ani de zile, Andreea Mantea isi facuse un tatuaj pe mana, imediat dupa emisiunea ”Burlacita”, acolo unde ea si Cristi Mitrea s-au intalnit.

„Nu va faceti tatuaj. Pentru mine a insemnat ceva… care nu mai inseamna’, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei, explicand semnificatia tatuajului ales in 2014: „Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toata lumea crede ca a insemnat ceva… dar nu a insemnat aia, a insemnat altceva”, a spus Andreea Mantea, potrivit VIVA!.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro