Andreea Marin a implinit 45 de ani. Mesajul emotionant scris pe Instagram

Andreea Marin a implinit varsta de 45 de ani cu cateva zile inainte de Craciun, motiv de mare bucurie pentru Zana Surprizelor.

Andreea Marin a sarbatorit ieri un capitol important din viata ei si a preferat sa petreaca alaturi de cei dragi, departe de ochii curiosi ai lumii.

Zana Surprizelor este una dintre cele mai apreciate femei din lumea mondena si asa cum era de asteptat, a primit o multitudine de mesaje de ziua ei. Vedeta nu a stat prea mult cu telefonul in mana si si-a dedicat intreaga zi celor dragi, asa ca le-a multumit tuturor celor care i-au scris urari printr-un mesaj emotionant pe Instagram.

„45 de stele in varful bradului ce este viata mea. 45 de ierni, cu nameti greu de infruntat sau cu zapada blanda, curata, binecuvantata. 45. Sanatosi cu totii sa fim! Sa zambim, sa iubim! Sa cladim! La multi ani tuturor! Azi, de ziua mea, e ziua voastra in viata mea! Multumesc! ?”, a multumit Andreea Marin tuturor, pe contul sau de Instagram.

loading...
De ziua ei, Andreea Marin a petrecut timp de calitate cu fiica ei, dovada fiind minunata fotografie alaturi de Violeta, postata pe Instagram. Cele doua, mama fi fiica par a avea o legatura stransa, iar Violeta este o domnisoara in toata firea cat mama ei de inalta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro