Carmen de la Salciua seamana izbitor cu mama ei! Cum arata femeia care i-a dat viata artistei

Carmen de la Salciua si mama ei seamana izbitor. Frumoasa bruneta a mostenit trasaturile celei care i-a dat viata.

Carmen de la Salciua a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie in care apare alaturi de mama si de sora ei. „De-a lungul vietii primim milioane de imbratisari… Insa asta e cea mai pura si cea mai neconditionata!”, a scris ea in drepul imaginii.

Toti fanii lui Carmen de la Salciua au remarcat cat de bine seamana ea cu cea care i-a dat viata.

„Ce bine semeni cu mama ta! Pupici si sarbatori fericite intregii familii??”, „???Semeni foarte bine cu frumoasa ta mama???”, „Cele mai frumoase?”, sunt doar cateva dintre zecile de mesaje pe care le-a primit Carmen de la Salciua, iar imaginea a strans peste 20 de mii de aprecieri.

loading...
Comsin Isaila a vorbit despre despartirea de Carmen de la Salciu, dar nu a pomenit nimic despre impacarea ei cu Culita Sterp. In schimb, a dat vina pe programul incarcat al artistei.

„Ne cunosteam de foarte mult timp, incet, incet, ne-am apropiat si am ajuns sa avem o relatie frumoasa. Am fost impreuna 1 an si 3 luni. Ea terminase. Intr-adevar au fost momente, i-am fost aproape, a fost si frumos.

Dar de o luna s-a racit relatia, in august ne-am vazut foarte putin. Pe timpul iernii eu am avut mai putina treaba si am putut sa merg cu ea la evenimente, s-a produs incet, incet aceasta racire a noastra. Eu cu ea am mai discutat si, in ultimul timp, mai aveam discutii ca in orice cuplu ca nu mai merge, nu mai e bine, nu ne sincronizam in ultimul timp”, a spus Cosmin Isaila in cadrul unui interviu TV, in urma cu trei luni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro