CONNECT-R SI MISHA FORMEAZA DIN NOU UN CUPLU SI NOI AVEM DOVADA

Despre impacarea dintre Misha si Connect-R s-a vorbit si se vorbeste foarte des. Chiar daca acestia au divortat, in anul 2016, totul petrecandu-se ”la secret”, speculatiile referitoare la o… reconsiderare sentimentala comuna nu au lipsit. Acum, la sfarsit de an, Misha si Connect-R au oferit fanilor o surpriza de proportii.

Cei doi au aparut impreuna, in fata bradului de Craciun, alaturi de fetita si de Mos Craciun. Zambitori, fostii parteneri de viata par mai apropiati ca niciodata, iar fotografia postata de Connect-R pe pagina sa de Instagram i-a determinat pe fani sa spere intr-o impacare despre care se vorbeste atat de mult. Misha si Connect-R au petrecut Craciunul impreuna, bucurandu-se de momentele de liniste sufleteasca, iar un astfel de demers familial de suflet poate fi, de ce nu?, un nou inceput pentru cei doi. Timpul va avea un cuvant greu de spus, fireste, insa admiratorii celor doi spera ca impacarea va fi anuntata, public, cat de curand.

Misha – pe numele din buletin Mihaela Mihalache – este o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar in septembrie 2014 si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului sunt Pepe si Raluca. Stefan Mihalache – pe numele de scena Connect-R – s-a nascut pe 9 iunie 1982, in Bucuresti. Este artist si actor, canta hip hop, dance si pop de etnie roma. Misha si Connect-R au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. iar fiica lor poarta numele Maya. Pe 14 august 2018, Connect-R a anuntat – printr-o postare emotionanta facuta pe retelele de socializare – ca el si Misha au divortat, in secret, din 2016.
loading...
“Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divort. Doi ani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea, inclusiv presa, sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”, a scris Connect-R pe Instagram si Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro