Simona Halep si Toni Iuruc si-au ales NASII

Simona Halep si Toni Iuruc au pus, pare-se, la punct detaliile casatoriei lor, cei doi fiind decisi sa aiba parte de o nunta ca in povesti in septembrie 2020, imediat dupa US Open.

Simona Halep si Toni Iuruc au ajuns la discutia despre nasi. La evenimentul care se anunta deja ca fiind nunta anului 2020,vor fi mai multe perechi de nasi, iar printre cei stabiliti sa le fie parinti spirituali Simonei Halep si lui Toni Iuruc se numara si fratele si cumnata ei.

„Luminita si Nicolae Halep, adica cumnata si fratele Simonei, vor fi printre nasii ei si ai lui Toni Iuruc. Vor avea mai multe perechi de nasi, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur”, a dezvaluit spus un apropiat al Simonei Halep pentru WOWbiz.ro.

Simona Halep si Toni Iuruc fac nunta mare, la Constanta: „Se vor casatori, la anul, in luna septembrie, dupa ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si, normal, va fi organizat conform tuturor traditiilor machedonesti”.

loading...
„Vor participa toate neamurile lor, personalitati din tenis, din sport, vor fi sute de invitati, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam batut in cuie si, normal, Simona Halep este incantata ca a reusit sa puna la punct toate detaliile. Evident, au mai ramas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nunta al lui Toni Iuruc, dar, in mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa citata.

Simona Halep si Toni Iuruc au petrecut momente de vis in cea mai recenta vacanta. Apoi, pentru cateva zile, Simona Halep a fost la Budapesta si la Paris, pentru ca, apoi, sa mearga in Dubai, loc in care a facut prima pregatire pentru debutul sezonului 2020. De Craciun, Simona Halep a revenit in Romania.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro