UN AN DE MILIOANE PENTRU FLY PROJECT

Hituri, ale lor sau produse de ei pentru alti artisti de top din Romania, milioane de vizualizari si zeci de mii de oameni la concerte in toata lumea. Asa arata 2019 pentru FLY PROJECT si pentru echipa de la studioul lor, FLY RECORDS.

Anul a inceput pentru FLY PROJECT cu un turneu international care i-a purtat pe Tudor si Dan peste tot in lume, fiind al doilea an de turneu #WeMakeTheWorldDance. Pe langa zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si Spotify, din peste 79 de tari, noul single al trupei Fly Project – Mexico – a intrat imediat in playlisturile radiourilor din Romania si nu numai, fiind ingredientul principal al celor tari petreceri.

Pentru ca FLY PROJECT inseamna artisti de succes, cu hituri de milioane, dar si producatori muzicali care compun si dau pe mana unor artisti, romani sau internationali, creatii muzicale cu care acestia ajung in topurile din toata lumea. Un exemplu al anului 2019 este Margarita si o colaborare exceptionala intre Lidia Buble si Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiti artisti latino din lume, cu 12 piese pe locul 1 in Latin Billboard, care colaboreaza cu nume precum Enrique Iglesias, alaturi de care a lansat hiturile „Bailando” si „Subeme la radio”, li Gente De Zona, Ricky Martin, Gilberto Santa Rosa, Thalia, Pitbull, si multe alte nume de top ale industriei muzicale internationale. Piesa „Margarita” realizata in studioul Fly Records si colaborarea dintre cei doi, idee nascuta tot de catre echipa baietilor, s-a dovedit a fi un succes si piesa strange milioane de vizualizari in tara si peste hotare. Descemer Bueno a venit in tara saptamana aceasta pentru a promova piesa alaturi de Lidia si a pune la punct detalii cu echipa de productie, in studioul Fly Records.
loading...
Daca Tudor si Dan au ales sa petreaca Craciunul in familie, de Revelion sunt plecati in Kazakhstan, unde FLY PROJECT este o trupa extrem de iubita si unde este solicitata foarte des.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro