ADDA – Gradina (piesa noua)

Adda lanseaza un nou episod muzical „Gradina”, care se va regasi pe primul album din cariera artistei – „Arta, viata si iubire”.

Scrisa si interpretata in stilul unic al Addei, „Gradina” este un single sincer si emotionant, ce are in spate inca o lectie de viata.
Indragita artista a scris aceasta piesa ca pe niste sfaturi pentru fiul ei, Alex.

Piesa este un indemn emotionant: inchide ochii, retraieste-ti copilaria, bucura-te de momentele petrecute alaturi de toti cei dragi si niciodata nu iti uita radacinile.
„«Gradina» e o piesa pe care am scris-o pentru Alex, baietelul meu. O sa inteleaga mesajul cand va creste. Versurile sunt niste sfaturi pe care orice mama le are pentru copilul ei. Sa fie puternic, sa isi urmeze visurile, sa nu isi uite radacinile. Sa aleaga in viata cu inima ca sa fie fericit. Sa nu-i fie frica de nimeni si nimic.”, marturiseste Adda.
loading...
In septembrie, Adda a lansat intro-ul ce anunta primul album din cariera, un material plin de sensibilitate, cu versuri ce te transpun intr-o calatorie a creatiei, in care emotiile si muzica impart acelasi glas. Au urmat piese precum „Ce am cu tine”, „Cum doare o inima”, „A fost odata ca-n povesti”, „Rasarit” si „Plang in hohote”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro