ANDREEA MARIN SE PREGATESTE SA DEVINA MAMICA DIN NOU

Andreea Marin isi doreste sa mai aiba inca un copil si este convinsa ca acest lucru se va intampla curand. Vedeta aspira la o noua sarcina, pe cale naturala si elimina pentru moment adoptia.

Fosta prezentatoare tv are o relatie ce dureaza de trei ani, alaturi de Adrian Brancoveanu. Cei doi formeaza un cuplu fericit si privesc viitorul cu speranta. Ei nu sunt casatoriti, dar asta nu ii impiedica sa se gandeasca la un viitor impreuna si la o familie mai numeroasa. Iubitul Andreei se intelege de minune si cu Violeta, fetita pe care vedeta o are din mariajul cu Stefan Banica.

Noul membru al familiei este dorit de toata lumea, chiar si de Violeta, cu atat mai mult de Adrian. „Imi mai doresc un copil, dar si Dumnezeu trebuie sa fie cu mana pe umarul meu. Da, mi-as dori, sunt deschisa. Nu am ajuns sa renunt la dorinta de a mai avea un copil pe care sa il fac pe cale naturala”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.
loading...
Desi in prezent ea exclude varianta uneia adoptii si spera la o sarcina naturala, in trecut a adoptat la distanta o fetita din Niger si un baiat din China, pe care ii sprijina financiar.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro