Gabriela Cristea, decizie extrem de grea in legatura cu micuta Iris

Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului ”Like a Star” de la Antena Stars, a luat o decizie grea in legatura cu micuta Iris. Vedeta s-a destainuit fanilor, pe Instagram.

Acum are o familie extraordinar de frumoasa alaturi de sotul ei, Tavi Clonda, si de cele doua micute ale lor, insa pana a deveni mama a avut parte de experiente dureroase. Vedeta de televiziune a povestit pentru spynews.ro ca la opt saptamani a trebuit sa faca intrerupere de sarcina, pentru ca aceasta se oprise din evolutie. De asemenea, a primit vestea ca trebuie sa faca o interventie pentru ca era atat de periculos incat isi putea pierde viata, iar aceasta le-a spus ca se poate intampla o minune daca mai asteapta. De atunci incolo, in luna februarie, cand destinul a ales sa fie altfel, isi aduce aminte de fiecare data ce a patit.

Acum toate au trecut, dar, dupa cum e lasat in popor, cand copii cresc, si problemele cresc. Fericita nevoie mare de pruncii sai, Gabriela simte acum cum lucrurile evolueaza, iar, in vreme ce trece, copiii se indeparteaza de parintii lor, lucrurile fiind de altfel firesti. Inceputul de an a adus-o pe vedeta intr-un moment sensibil: intarcatul lui Iris.

„Inceputul de an ne-a adus si intarcatul lui Iris. Momentele acelea de “noi doua” sunt cele mai pretioase si am sa le pastrez mereu in inima mea. Noi am optat pentru intarcatul treptat (bland)”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

loading...
In sectiunea de comentarii, prezentatoarea TV a explicat cum sta situatia in acest moment: „suntem in plin proces. Practic ea nu prea mai vrea si nu vreau sa fortez lucrurile. Cat o sa si doreasca mami o sa fie acolo. La cum stau lucrurile nu cred ca o sa mai dureze mult, din pacate”.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro