KILLA FONIC – Miami Bici (piesa noua si videoclip)

Killa Fonic, artist Global Records, lanseaza clipul piesei „Miami Bici” – care constituie coloana sonora a filmului cu acelasi nume, ce urmeaza sa fie lansat din 21 februarie in cinematografele din Romania.

Killa Fonic a povestit: „Mesajul piesei este mesajul filmului: este vorba despre doi romani care ajung la Miami si incearca sa faca bani pe cai ilegale. Este o comedie cu un vibe international. De altfel, si piesa are un sound american, presarat cu anecdote romanesti traditionale. Codin m-a invitat sa vedem filmul, pentru ca isi dorea o piesa care sa fie tema principala. Dupa vizionare, am mers la studio la Global Records si am compus piesa intr-o seara alaturi de Alex Ghinea (911). Ma regasesc in povestea filmului, cand eram mai mic visam sa ajung impreuna cu varul meu, din Italia, unde locuiam atunci, la Miami.”.

Clipul a fost filmat in studio, unde Killa, alaturi de Codin, BROmania, Jesus, membri ai clanului KHK si fotomodele s-au distrat la o petrecere improvizata pe o barca. „Codin a avut ideea aceasta – sa alternam clipul cu scene din film. Asa ca am selectat niste momente-cheie pe care le-am suprapus cu filmarea noastra din studio, de pe barca. Ne-am adunat cu totii si ne-am distrat ca la o petrecere din anii 90.”
loading...
Echipa de filmare a fost formata din Raluca Netca si Alex Chitu, care au inteles foarte bine spiritul filmului si au reusit sa redea atmosfera de „Miami Bici”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro