KILLA FONIC – Ploaia Divina (piesa noua si videoclip)

Killa Fonic, artist Global Records, lanseaza videoclipul piesei „Ploaia divina”, cu un vizual puternic, senzual, dominat de nuante violet si turcoaz.

Pentru acest clip, artistul a filmat alaturi de mai multe specii de serpi, de dimensiuni si culori diferite. Serpii de la filmare erau deja adevarate personaje, cu nume precum: Obama (Lampropeltis getula nigrita), Meraxes si Caraxes (Pyton bivittatus), Vhagar si Baelon (cele mai mari specii, pereche de Boa constrictor), Dwight (Pantherophis guttatus).

Killa Fonic s-a atasat de serpi, ba chiar l-a botezat pe pitonul regal – Ramses. „Pe langa fascinatia mea fata de cultura egipteana, Ramses este si numele primului meu album solo.”, a spus artistul. Rezultatul final este un mix puternic care pune in valoare esenta piesei: „Cand nu mai e soare, eu devin lumina.”

„La inceputul toamnei am avut niste sesiuni spontane la studio. Piesa asta a aparut natural, e compusa din inima. Se numeste „Ploaia divina” – folosesc elementul „apa” pentru ca spala si purifica. Ma simt intr-un punct al vietii si al carierei in care simt ca m-am resetat si reinventat. Melodia este o oda adusa acestei purificari.”, a povestit artistul.

loading...
Muzica este compusa de Killa Fonis si 911 (Alex Ghinea), versurile de Killa Fonic, iar productia este semnata de 911. De regie s-a ocupat Raluca Netca, DOP – Alex Chitu, productie Loopa Production.

„Imi place foarte mult sa lucrez cu Alex Chitu si cu Raluca Netca, avem o chimie foarte buna, scriem scenariile impreuna extrem de usor, suntem pe aceeasi lungime de unda.” , a spus Killa Fonic.

In prezent, Killa Fonic lucreaza la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influente dark, hip-hop, trap si street. „Diablo” este bestia interioara care iubeste rockul, cea care tine in mana balanta, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influente house, electro si latino.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro