LORA – Sentimentul (single nou si videoclip)

De astazi, sentimentul are o noua definitie pe paginile www. LORA rescrie la inceput de an povestea celei mai intense si diverse componente ale emotiei.

Frumoasa si talentata artista incepe anul in forta cu single-ul „Sentimentul”, o melodie care va starni foarte multe sentimente, de la iubire, la bucurie, surprindere si, poate, pana la… soc.
„Aceasta conditie afectiva” muzicala – „Sentimentul” – indica de la primele acorduri multa pasiune, lucru ce poate fi urmarit si in videoclipul piesei.

Noul single vorbeste despre atractia care te face sa iti pierzi mintile si care iti da impresia ca te duce pana la stele. Piesa descrie cel mai frumos „sentiment”, „doar iubire, asta-i sentimentul”, dupa cum spun si versurile scrise de catre Randi, cel care a compus piesa, in studiorile Famous Production.

LORA a fost implicata in procesul creativ al videoclipului, proiect pentru care a lucrat alaturi de Kobzzon. Filmarile au fost realizate in Republica Moldova. LORA este personajul principal, fiind captiva intr-o fantezie, intr-un loc inedit… la semafor.

loading...
LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si piese ca „Ramas bun”, „Ne impotrivim”, „Singuri in doi”, „Cinci”, „Pana in rai” sau „Soare negru”. Artista a lansat, in 2018, hit-ul „Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat pana in prezent aproape 80 de milioane de vizionari pe YouTube.
Anul trecut, in luna aprilie, artista ne-a prezentat cel mai nou album – „Despre demoni si iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidentiat printr-un concept iedit; inca de pe coperta o putem regasi in doua ipostaze. Parcurgand si tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate si prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Ramas bun” sau „Cinci”, pana la piese noi ca „Te rog” sau „Imi cer iertare”. Spre finalul anului 2019, Lora a lansat doua piese energice, „Fii tu fata” si „E nebuna romanca”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro