Mark Stam – Dependenta mea (single nou si videoclip)

Mark Stam, artist Global Records, lanseaza clipul piesei „Dependenta mea” – o melodie care vorbeste despre dragostea la prima vedere, aparente si euforia generata de primii fluturi in stomac.

Filmarile au avut loc in Odessa, Ucraina. „E un oras frumos si vechi. Am avut aceasta idee in care sa prezentam un <> singur care face o retrospectiva a unei relatii perfecte, dar imposibile. In unele momente era dificil de inventat aceasta relatie – de multe ori repetam aceeasi scena, pentru ca eram prea distant”, a spus Mark Stam.

Mark a avut parte si de episoade neasteptate: „La un moment dat, regizorul mi-a spus sa intru putin in apa. Filmau de departe si nu auzeam prea bine ce mi se spunea. Asa ca am tot intrat pana cand am ajuns aproape de brau. Oamenii din echipa tot strigau <<stop!>>, dar eu nu ii auzeam din cauza distantei. M-am lovit in niste valuri. Era frig, vantul batea tare, iar eu aveam toate hainele ude. A trebuit sa ne oprim.”.
loading...
„Viata este un personaj in aceasta piesa, o fata care face nazbatii. Se revolta, e impulsiva, isi schimba brusc starile. Noi suntem actorii. Mergem dupa fluctuatiile vietii, ca si cand am fi ghidati de niste fire invizibile, cum sunt papusile si papusarii. Mergand pe strazile vietii, te izbesti de anumiti oameni. Vrand-nevrand te atasezi, te indragostesti. Ramai dependent de ei. Poate fi un test al vietii, ca sa vada cat de puternic esti”, a povestit artistul.

Videoclipul a fost realizat de Spoiala Brothers: regie Arcadie Spoiala, D.O.P. Dima Spoiala. Versurile si muzica sunt compuse de Irina Cupko si Mark Stam, iar de productie s-au ocupat Alex Cotoi si Stefan Axanii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro