MIRA – De ce? (single nou si videoclip)

„De ce?” este titlul celui mai recent single lansat de MIRA, o piesa despre viata, iubire, incredere si alegere, cu un mesaj puternic si emotionant.

Versurile piesei vorbesc despre cuvintele spuse in vant si despre increderea ce nu trebuie sa lipseasca intr-o relatie de iubire.

Clipul single-ului, regizat de Gabriel Ciolpan, pune in imagini povestea unui cuplu, unde sunt subliniate cele mai intense trairi si sentimente.

„Sunt foarte fericita ca in sfarsit pot sa impartasesc cu voi aceasta piesa, una dintre cele mai de suflet piese pe care le-am compus alaturi de colegii mei, unde imi pun experienta si durerea in note muzicale. Imi doresc ca aceasta piesa cu incarcatura emotionala sa ajunga la voi si sa vindece cat mai multe suflete ranite. „, declara artista.

loading...
Piesa este produsa de Alexandru Cotoi si Florian Rus si compusa de Florian Rus, Loredana Cavasdan, MIRA si Alex Cotoi. Versurile au fost scrise de MIRA impreuna cu Florian Rus si Loredana Cavasdan.
MIRA a debutat in 2012 si tot in acelasi an a participat la „Vocea Romaniei”, in echipa lui Marius Moga. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani” sunt doar cateva dintre piesele care au consacrat-o ca artista. Dupa hitul „Uit de tine”, cu peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube, a urmat single-ul „Vina” si „Inima nebuna”, single ce a strans 55 milioane de vizualizari pe YouTube. Impreuna cu Florian Rus, MIRA lanseaza hitul „Strazile din Bucuresti”, unul dintre cele mai difuzate single-uri la radiourile din Romania. In mai putin de 24 de ore din momentul lansarii, piesa a devenit numarul 1 in YouTube Trending si a depasit 6 milioane de vizualizari in prima luna de la lansare. De asemenea, a ocupat prima pozitie in topul celor mai ascultate piese timp de 9 saptamani si in top 10 timp de 25 de saptamani.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro