Anda Calin, iubita lui Liviu Varciu, insarcinata pentru a doua oara! Primele imagini cu burtica gravidei

Anda Calin este insarcinata pentru a doua oara cu Liviu Varciu.

Anda Calin este insarcinata pentru a doua oara cu Liviu Varciu si au aparut deja primele imagini cu burticuta de gravida. Primele imagini cu viitoarea mamica au aparut dupa ce Liviu Varciu a spus in cadrul unei emisiuni ca munceste din greu pentru a fi tatic pentru a treia oara.

Liviu Varciu a starnit admiratia fanilor dupa ce a declarat ca vrea sa fie tatic din nou si ca munceste din greu pentru asta. Recent, Spynews.ro a aflat, ca munca lui Liviu Varciu a dat roade si se pregateste sa devina din nou tata. Anda Calin a fost suprinsa de papazzi in Capitala dupa ce si-a facut cumparaturile la un supermarket din apropierea casei.

Burticuta Andei este destul de mare si se speculeaza ca ar fi insarcinata in cinci luni.

loading...
Anda Calin si Liviu Varciu mai au impreuna o fetita, pe care au botezat-o Anastasia Maria. Prima data, Liviu Varciu a devenit tatic acum 18 ani, cand Amy Teiceanu a adus-o pe lume pe Carmina.

Liviu Varciu si Anda Calin se pregatesc sa devina parinti din nou.

Liviu Varciu si Anda Calin par mai fericiti ca niciodata si, la aproape un an de la impacare, vor sa devina din nou parinti. Chiar el a recunoscut ca el si mama fiicei lor mai vor un copil. Cei doi tineri mai au o fetita impreuna, iar el are o fata adolescenta dinbtr-o relatie anterioara.
„Nu ma opresc, noi incercam in continuare. Cand o fi, o fi, eu si fata mea (Anda Calin, n.r.) nu ne protejam, nu nimic.”, a declarat Liviu Varciu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro