Andra, dezvaluiri despre casnicia cu Maruta

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc.

Andra si Catalin traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de 11 ani. Ei s-au casatorit in 2008 si au impreuna doi copii: David si Eva. Cei doi n-au fost niciodata implicati in vreun scandal, iar certurile lor nu au fost publice sau mediatizate.

Andra a povestit, intr-un interviu pentru Libertatea, despre relatia cu Catalin Maruta si secretul longevitatii relatiei lor.

„Formam o echipa foarte buna, ne iubim mult si prioritatea noastra este familia. Asa ca orice conflict se stinge foarte repede, pana la urma ne dorim acelasi lucru. Avem rareori dispute, iar cand apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a declarat cantareata.
Pentru amandoi, prioritatea cea mai mare este familia.

loading...
Andra Maruta a trecut prin clipe grele anul trecut, atunci cand a aflat ca fratele ei are dureri de spate din ce in ce mai mari si a trebuit sa se opereze de urgenta.

Sandel Mihai a avut dureri de spate de mai bine de cateva luni. Artistul a refuzat sa mearga la cutit si a preferat sa se trateze pe cale naturista, cu fizioterapie si creme speciale pentru dureri de spate.

Sandel a fost diagnosticat de medici cu hernie de disc, o boala chinuitoare care a afectat multi romani si care necesita o operatie extrem de delicata. De altfel, interventia chirurgicala l-a facut sa mai amane momentul in care va intra in sala de operatii. Fratele Andrei a fost invitat alaturi de sotia sa la o emisiune unde au vorbit despre durerile de spate care il chinuie periodic.
“Ar trebui sa intervina chirurgical cineva, dar noi amanam… El sufera de o hernie de disc care il supara de cativa ani. Ma tot ia in brate de aproape 30 de ani. Dar asta dupa un turneu lung, dupa 15 ore de mers cu avionul… L-am vazut ca ii fuge soldul, deviaza asa putin…”, a marturisit Aurora, sotia artistului, in cadrul emisiunii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro