Andreea Marin dezaproba rasfatul si i-a impus reguli stricte fiicei sale, Violeta, in varsta de 12 ani

Pentru cei care au impresia ca e un mare avantaj sa fii copil de vedeta, Andreea Marin contrazice vehement aceasta ipoteza. Pentru ca vrea ca fiica ei sa cunoasca atat valoarea muncii, cat si a banilor, vedeta o educa pe Violeta dupa un set de valori stricte, asa cum a avut si ea parte in copilarie.

Andreea Marin are o relatie foarte stransa cu Violeta, pe care o adora. „E un copil tare dulce, tare bun, de nota maxima la scoala, pe toata linia, sunt mandra de ea. Pe de alta parte, e domnisoara, deja simt cum ne sfatuim, ca de la femeie la femeie”, ne-a spus Andreea Marin. Desi este unica ei fiica, vedeta nu se abate de la principiile pe care si le-a stabilit in ceea ce o priveste pe Violeta. „Mergem la cumparaturi impreuna, bineinteles, dar nu sunt deloc adepta rasfatului. Caut sa tin lucrurile la limita bunului simt, la limita echilibrului, asa am crescut eu si cred ca e bine ca si copilul meu sa creasca frumos si echilibrat”, a punctat fosta prezentatoare TV.

Pentru ca relatia mama-fiica sa functioneze in deplina armonie, Andreea Marin recunoaste ca Violeta are de respectat anumite reguli: „Da, sunt o mama destul de stricta din punctul acesta de vedere, dar stiu ca modul meu de a gandi o va duce intr-o directie buna. Si deja vad rezultate. Da, exista reguli si trebuie sa le pastram cu totii, exista o disciplina si in viata noastra de maturi, nu doar in viata copiilor. Sunt anumite reguli care tin de dorinta mea de a nu exista risipa, de a aprecia ceea ce ai in viata, nu de a considera ca tot ce ai ti se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Popularitatea de care se bucura Andreea Marin a fost mult timp tinuta la secret fata de Violeta. Pustoaica a aflat de la colegii ei ca mama ei este celebra si i-a cerut apoi lamuriri: „Nu a stiut pana acum relativ putin timp, a aflat pana la urma de la scoala. In fine, a venit, m-a intrebat, i-am raspuns foarte clar ca, pentru ea, mama nu e in nici un fel vedeta. Pentru ea mama e mama si de aceea nu mi-am dorit nici sa ma urmareasca la televizor, nici sa-mi stie neaparat intreaga activitate si ceea ce i-am facut cunoscut, in timp, a fost activitatea mea umanitara pentru ca mi-am zis ca are ce invata”, a adaugat ea.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro