Bogdan Vladau, dezamagit de coechipierii de la Survivor Romania

In emisiunea din aceasta seara de la Survivor Romania, patru Faimosi au fost propusi pentru eliminare.

In emisiunea din aceasta seara au avut loc propunerile pentru eliminare din echipa Faimosilor, iar cei nominalizati au fost: Raul Cormos, Bogdan Vladau, Lino Golden si Asiana Peng.

Asiana Peng si Raul Comos au fost la egalitate de voturi, asadar numarul concurentilor care vor fi supusi la votul publicului a crescut la patru.

La randul lor, Elena Ionescu si Cezar Juratoni, avand imunitate, au facut doua nominalizari pentru eliminare: Bogdan Vladau si Lino Golden.

”O sa incerc sa fiu cat mai onesta fata de colegi si votul meu din aceasta seara merge catre Bogdan pentru ca aceasta saptamana mi s-a parut cea mai grea pentru el”, declarat Elena Ionescu.

loading...
Cezar a propus al patrulea nominalizat: ”Lino. Am discutat cu el si am decis asta. Daca sta in jungla si lumea il voteaza va fi un alt Lino, dar daca pleaca acasa a scapat. El nu mai doarme de 7 nopti, pentru el e un castig”.

Asiana Peng, care a strans patru voturi din partea colegilor ei, a declarat ca se astepta sa fie nominalizata: ”Ma asteptam, chiar daca am avut anumite perioade cand am demonstrat ca pot. Astazi mi-a fost un pic mai greu comparativ cu restul”.

De asemenea, Raul Comos a strans patru voturi din partea colegilor: ”Ma asteptam si nu ma asteptam. Cred ca am fost un jucator destul de bun care a adus puncte echipei. Daca asta e sa fie, asa o sa fie”.

Bogdan Vladau nu s-a declarat surprins de nominalizare, dar i-a facut o observatie Elenei deoarece ar putea exista anumite probleme nerezolvate intre ei: ”Nu sunt surpins si eu sunt suparat pe mine dupa ultimele doua zile. Daca vorbim de alte probleme care a putea exista intre noi ar trebui comunicate si nu tinute sub pres. E personal n-am simtit ca am divergente, dar m-am inselat de multe ori in viata asupra oamenilor”.

Lino Golden, care a discutat impreuna cu Cezar despre nominalizarea lui, a aratat ca nu-si doreste sa plece din emisiune, dar simte ca este ca o povara: ”Nu-mi doream sa plec de la Survivor, dar pentru ca am legat prietenia asta cu Cezar am decis sa-i iau o povara de pe umeri. M-am oferit eu pentru el”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro