Carmen de la Salciua i-a dat un ultimatum lui Culita Sterp!

Carmen de la Salciua si Culita Sterp incearca de cateva luni bune sa isi refaca relatia, dar, cand toata lumea crede ca lucrurile s-au asezat, in sfarsit, la locul lor, izbucneste scandalul intre cei doi.

Culmea, subiectele de cearta dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt, de fiecare data, aceleasi: gelozia ei – succesul lui fiind incontestabil in randul femeilor – si viitorul lor, ca si cuplu.

Iar cand vine de viitorul lor ca si cuplu, discutiile se axeaza pe aceeasi directie. Mai exact, unde vor locui, impreuna, Carmen de la Salciua si Culita Sterp. Iar daca el si-ar dori, si isi sustine ideea pana o face pe artista sa verse lacrimi amare, sa stea in continuare aproape de partintii sai, in preajma Hategului, Carmen de la Salciua este decisa sa il mute pe Culita Sterp in casa ei, din Alba Iulia.

”Deja se cearta aproape zilnic pe aceasta tema. Carmen si-a schimbat casa, nu mai sta in apartamentul in care locuia singura, cu chirie, si vrea sa il aiba langa ea pe Culita. Ea este oricum o femeie foarte geloasa, asa ca vrea sa il aiba cat mai mult sub ochii ei, si asa stau destul d emult despartiti din cauza angajamentelor pe care le au. Dar el nu vrea, asa ca certurile lor sunt suficient de dese incat relatia sa le fie in pericol. De altfel, se tot despart, dar se impaca imediat dupa”, ne-a spus, in exclusivitate, un apropiat de-al artistei.

Mai mult decat atat, ne-a precizat sursa citata, discutuiile dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp mai recente s-au dus la modul unor adevarate tratative de razboi. ”Carmen i-a dat ultimatum lui Culita. I-a spus clar, ca ori face cum vrea ea, ori nu isi vor mai pierde timpul impruena. Culita crede ca ea glumeste, chiar incearca sa o calmeze, dar Carmen e decisa sa transeze odata pentru totdeauna problema asta”, ne-a mai spus amicul frumoasei Carmen de la Salciua.

loading...
Dupa ce au aparut primele imagini de la ziua de nastere ale frumoasei Carmen de la Salciua, in care Culita Sterp parea sa fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat sa comenteze relatia pe care o au timp de cateva saptamani. Intr-un final, dupa indelungi negocieri, cei doi au recunoscut ca sunt impreuna. De altfel, au aflat reporterii, intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua se purtau discutii, pe ascuns, cu cateva saptamani inainte ca relatia lor sa se concretizeze.

”Carmen si Culita vorbeau pe ascuns, la telefon. Banuiesc ca el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericita ca s-a intamplat asa. Au vorbit destul de mult, o faceau de fiecare data cand aveau cateva momente libere, de singuratate. Atunci au deschis discutia despre impacare, iar Carmen i-a pus cateva conditii”, ne-a spus, in exclusivitate, o persoana apropiata din preajma celor doi.

Mai mult decat atat, pentru a o convinge pe Carmen de la Salciua de intentiile sale cat se poate de onorabile, Culita Sterp a facut si o serie de gesturi care i-au dovedit artistei ca nu se joaca. ”A avut grija sa o lase mai moale cu Plusica, sa nu se mai vada cu ea. Carmen a vazut ca fostul ei sot nu glumea cu privire la relatia pe care si-o doreste cu ea, asa ca a inceput si ea sa se schimbe fata de Cosmin Isaila, sa raceasca treptat relatia. Apoi au discutat despre viitorul lor impreuna, iar Carmen i-a cerut un lucru cat se poate de simplu lui Culita: sa nu o mai insele vreodata. Iar el a jurat ca nu va mai calca stramb si a plusat marturisindu-i ca se gandeste la o familie mare alaturi de ea. Carmen, cand a auzit de asta, i-a si dat papucii lui Cosmin Isaila si s-a intors la Culita. Normal, Culita a facut, intre timp, toate demersurile pentru a-si linisti familia, mai ales ca cei din partea lui au facut-o praf pe Carmen cand era in divort de el”, ne-a mai spus sursa citata despre ce se petrecea intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp.

”Carmen de la Salciua si Culita Sterp au decis sa mearga, din nou, la Biserica, sa isi sfinteasca verighetele la care au renuntat dupa divort. Ea este convinsa ca daca va face acest pas, lucurrile se vor linisti intre ei, mai ales ca ea este foarte credincioasa. Dupa ce vor face acest pas si vor fi, din nou, uniti in fata lui Dumnezeu, iar apoi se vor muta impreuna Carmen vrea sa treaca la urmatorul pas, iar Culita pare chiar incantat de idee. M;ai exact, carmen isi doreste un copil, simte ca ar fi momentul si este convinsa ca nu va lipsi prea mult de pe scena. Iar Culita a acceptat tot ce a cerut Carmen, de aceea au si decis sa se afiseze atat de mult in vacanta, deja ei o numesc luna de miere”, ne-a spus, in exclusivitate, o persoana apropiata de Carmen de la Salciua si de Culita Sterp, cei doi dand, clar, uitarii toate scandalurile din trecut.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro