De ce nu vrea Andreea Balan sa se desparta de George Burcea!

Relatia dintre Andreea Balan si George Burcea este intr-un impas fara precedent, cei doi fiind in situatia de a nu mai putea comunica absolut deloc.

Motivele, ne-au dezvaluit sursele noastre, sunt legate de lipsa de comunicare dintre cei doi, in ciuda eforturilor cantaretei Andreea Balan de a-si repara relatia.

„Andreea Balan nu vrea, acum, sub nicio forma, sa se desparta de George Burcea. Ea nu s-a casatorit pentru a divorta. I-a explicat si lui acest lucru, ea vrea sa aiba o familie. Sunt si doi copii la mijloc, totusi, iar Andreea trage cat poate pentru ca George sa ramana in familie”, ne-a spus sursa citata.

Mai mult decat atat, sustine apropiata familiei formata din Andreea Balan si George Burcea, comportamentul lui a uimit-o. ”El nu mai vrea sa apara nici in vlogurile ei. Andreea ii tot spune sa filmeze impruena, el refuza. Banuiala mea este ca scrisul cartii pe care vrea sa o lanseze l-a dat peste cap, a facut ca ceva, care era bine inchis in interiorul lui, sa se manifeste mai tare ca niciodata. Nu mai pot comunica asa cum o faceau, Andreea sufera foarte tare din cauza asta, mai ales ca, atunci cand vine vorba de George, este mai intelegatoare ca niciodata. Ea, culmea, il si intelege, stie ca pentru el, probabil, este greu sa fie in umbra ei, dar tot vrea sa il ajute sa depaseasca situatia. Andreea nu vrea, sub nicio forma, sa se desparta de el si pentru ca e convinsa ca fiicele lor trebuie sa creasca intr-o familie completa, sa se bucure de prezenta ambilor parinti pentru a creste sanatos. El nu intelege ca ea asta si-a dorit, si-a dorit o familie si copii, ca, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totusi o femeie realizata”, ne-a mai spus sursa citata.

Cu toate acestea, spune, parca cu groaza, apropiata cuplului, se teme de faptul ca el nu isi va indrepta comportamentul. ”Andreea va amana cat va putea de mult momentul despartirii, ea spera. L-a trimis la psiholog, el nu vrea, ea a acceptat asta. Nu vrea sa se desparta, ii este teama de ideea ca fiicele ei vor citi, peste ani, in presa ce s-a intamplat intre ea si George. Dar nu cred ca va rezista la nesfarsit in situatia de acum, la tensiunea care este intre ei”, a mai precizat sursa noastra.

loading...
Cand vine vorba de divort, inca nu este nimic stabilit, desi ceei doi au discutat de aceasta posibilitate si, de ceva timp, Andreea Balan nu mai vorbeste cu el nici macar pe conturile de socializare, George Burcea nemaifiind urmarit de frumoasa artista.

”Inca nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despartire. Andreea, asa cum stie toata lumea, vrea ca lucrurile sa mearga intr-un anumit sens, iar George probabil nu se poate adapta la cele impuse de ea. Andreea se chinuieste din greu sa nu se ajunga intr-o asemenea situatie, dar, din pacate, George e de nerecunoscut”, ne-a precizat una dintre cunoscutele Andreei Balan.

Mai mult, precizeaza sursa noastra, desi inca George Burcea locuieste in casa Andreei Balan, tensiunea dintre ei este prezenta acolo mai mult ca niciodata. ”Andreea si George sunt intr-o situatie cfritica de cand el a vorbit, public, de tatal sau, de cand a spus de acesta ca e criminal. George a promis ca nu va face public acets lucru, ca nu va scrie in cartea lui de acel moment, pentru a-si proteja familia, pe fetite si pe Andreea de situatia care va aparea cand se va afla de asta. Dar, totusi, fara sa anunte de Andreea, a facut-o. Si, de atunci, el este de nerecunoscut, probabil ca l-a ajuns trecutul, poate nu intelege ca nu trebuie repetate anumite comportamente. El a trait fara familie, in casa lui, crescut de bunici, a vazut violenta mai tot timpul, si probabil gestioneaza mai greu ideea de familie, asa cum isi doreste sa fie o familie Andreea”, ne-a mai spus sursa citata.

Mai mult decat atat, cu cateva zile in urma, Andreea Balan a decis sa stearga toate comentariile facute de George Burcea pe contul ei de socializare si, mai mult decat atat, acum este o adevarata proba de vointa pentru a mai gasi o fotografie cu ei doi pe contul de Instagram al talentatei artiste, semn ca l-a ”sters” din viata ei virtuala, cel putin.

Iar dupa ce l-a sters de peste tot, Andreea Balan a facut o postare care spune totul despre ce se petrece intre ea si George Burcea. ”Barbatilor le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca sa le cucereasca. Nu-si doresc sa traiasca alaturi de ele. Se zbat sa le cucereasca, doar ca sa-si demonstreze lor si celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabila mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar ca, dupa ce isi fac demonstratia de forta, abdica. Fug. Pleaca. De ce? Pentru ca femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele si oricum ar face, cand el se reflecta in ea, se vede marunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carierista si autoritara”, este citatul care a facut-o pe Andreea Balan sa il puna, public, pe contul ei de socializare, semn ca George Burcea nu se mai poate mula pe ideile pe care le are artista despre ce ar trebui sa fie intr-o casa.

Hotelul in care a stat familia Andreei Balan se afla intr-o zona linistita din regiunea istorica Balaclava in partea de nord vest a insulei aflate in Oceanul Indian, la 900 de kilometri est de Madagascar. Turistii pot practica schi nautic, iahting, catamaran, caiac, snorkelling, scufundari subacvatice si aqua-fitness. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, sauna, baie de aburi, hamam, salon de infrumusetare si terapii prin masaj. In ianuarie, Andreea Balan si George Burcea si-au dus fetele la Zoo, acolo unde au admirat, printre altele, o uriasa broasca testoasa.

Cu toate acestea, inca de pe atunci, sustin sursele WOWbiz.ro la intoarcerea din concediu, Andreea Balan si George Burcea si-au povestit aventurile avute alaturi de cele doua fetite. ”Am fost extrem de greu, mai mult au obosit in concediu decat s-au bucurat de relaxare. Andreea are si acum dureri de spate din cauza ca a carat-o pe cea mica numai in brate, iar George, care se ocupa de fapt mai mult de cele doua era obosit frant de cate a avut de rezolvat pentru fetite. Chiar povesteau si ei ca un conediu atat de obositor nu au avut niciodata, ca sunt distrusi”, ne-a spus sursa citata. Si, pare-se, atunci a fost si momentul in care au aparut reprosurile dintre cei doi.

loading...
Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu in luna septembrie a anului trecut. In aceeasi zi, cei doi si-au botezat si fetita, pe Clara Maria, in varsta de cinci luni. La petrecerea celor doi au luat parte in jur de 250 de invitati, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei si lui George, iar surse de langa cei doi sustin ca au strans aproape 50.000 de euro. Cei 200 de invitati au plecat fiecare acasa cu o marturie deosebita, o bratara de aur care simbolizeaza o aripa de inger.

„Suntem de 4 ani impreuna si am creat o familie minunata! George mi-a fost alaturi atat in momentele bune, cat si in cele mai putin bune. Avem doi copii sanatosi si minunati iar nunta noastra este o incununare a celor intamplate”, a scris, pe atunci, Andreea Balan despre relatia cu Gerorge Burcea, barbatul caruia i-a daruit doi copii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro