Imagini noi cu Daniela Crudu! Cum arata nasul rupt de iubitul croat al asistentei TV

Acum o luna, Daniela Crudu trecea printr-un moment cumplit pentru orice femeie, asistenta tv fiind batuta cu bestialitate de iubitul ei croat, acesta provocandu-i, printre alte,e o fractura de piramida nazala.

Timpul a trecut si, pare-se, incet – incet, Daniela Crudu a depasit momentul, s-a impacat cu iubitul cel violent, l-a iertat si, mai mult chiar, a revenit in viata mondena.

Evident, Daniela Crudu a revenit in showbiz asa cum o stie toata lumea. Adica cu zambetul pe buze si aratand impecabil. Nu de altceva, dar, de curand, pe contul ei de Instagram au reaparut filmuletele in care face reclama la tot felul de produse si servicii, iar Daniela Crudu pare sa se fi recuperat senzational dupa ruptura de piramida nazala pe care i-a provocat-o iubitul croat. Machiata impecabil, fara nici o urma a agresiunilor prin care a trecut – desi nasul pare mai butucanos in zona care i-a fost afectata – Daniela Crudu a revenit in lume si pare pregatita din plin pentru a-si relua activitatile.

Evident, sustin sursele noastre, Daniela Crudu asteapta ca recuperarea sa fie una totala, iar nasul sa revina la forma perfecta pe care o avea si, deigur, sa vina vara pentru a-si relua si sedintele foto incendiare, dar, pana atunci, cum a trecut o luna de la momentul in care a fost abuzata si invinetita, a decis sa isi reia activitatea si sa se bucure de faptul ca i-au trecut urmele dizgratioase de pe fata.

loading...
Daniela Crudu s-a asigurat ca iubitul ei se va tine de promisiunea de a-i plati toate operatiile necesare pentru a scapa de urmele bataii si, deja, el a inceput sa trimita o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit sa fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi. ”Va plati totul si, cu siguranta, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu si restul familiei ei sa fie linistiti. Cred ca toata lumea va castiga din asta, iar Daniela va fi, cel putin o buna bucata de vreme, in siguranta langa el. Croatul chiar regreta ca a ajuns sa o pocneasca pe Cruduta”, ne-a mai spus sursa citata.

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevarat ca este vanata, este umflata la fata, ca nasul i-a fost afectat si o mai supara, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adica, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, sa vedem ce se va face, probabil va fi si operata de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie sa vorbeasca medicii, nu ma pricep eu”, ne-a spus, la acea vreme, in exclusivitate, Ana, sora victimei furiei iubitului, Daniela Crudu.

Mai mult decat atat, ne-a dezvaluit Ana, sora Danielei Crudu, totul a pornit din motive greu de explicat. ”Nici noi nu intelegem de ce a batut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o cearta aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu bautura, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restrictie acum, sa speram ca lucrurile se vor alseza. Daniela este, acum, mai bine si la nivel psihic, dar tot este socata de ceea ce s-a petrecut”, ne-a mai spus Ana, sora Danielei Crudu.

Acum o luna, un incident socant a zguduit lumea buna a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment infiorator. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitala, desfigurata in urma unei agresiuni. Cu mainile si picioarele facute praf, batuta cu salbaticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgenta, la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, vedeta fiind, fara indoiala, agresata in timpul noptii. Culmea, ea fusese, pana sa ajunga la Urgente, la un eveniment intr-un restaurant de lux din Bucuresti, alaturi de cea mai buna prietena ale sale, Madalina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postarile ei de pe Instagram, a avut parte de o seara cat se poate de placuta, cu muzica si dans.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro