Misha a recunoscut ce se intampla intre ea si Connect-R

Cum se inteleg cei doi, dupa ce ce au divortat.

Vestea ca Misha si Connect-R nu mai formeaza un cuplu a cazut ca un trasnet pentru fanii celor doi, mai ales ca mariajul lor se incheiase cu mai bine de un an inainte de a face amandoi anuntul. Insa, cei doi au reusit sa ramana o adevarata familie de dragul fetitei lor, Maya, asa ca nimeni nu stie exact daca mai sunt sentimente intre ei si daca vreodata se vor reimpaca.

De curand, Misha si Connect-R au lansat o noua melodie impreuna, iar artista a vorbit despre ultimele schimbari din viata sa.

„Eu sunt foarte prinsa cu ceea ce fac, pe plan profesional si nu am timp sa ma gandesc la alte lucruri. Treaba asta si Maya imi ocupa tot timpul. De aproape un an lucrez cu Marius si pe partea de concerte si asa am reluat activitatea. (…) Noi nu am luat aceasta decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai tarziu, nu au mai mers lucrurile asa cum trebuie. Ma bucur ca am luat aceasta decizie la momentul potrivit, pentru ca acum avem o relatie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ura si nu e ok. Copilul ajunge sa sufere cel mai mult.” a spus Misha.

loading...
Misha a dezvaluit ca de dragul fiicei, sunt nopti in care Connecte-R ramane peste noapte in casa in care locuiau pana sa divorteze. Astfel, Maya nu simte atat de mult lipsa tatei si se poate bucura de momente in plus petrecute alaturi de cel mai important barbat din viata ei.
„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic si o vede pe Maya. Tatal ei era si inainte plecat la concerte si nu a fost o ruptura asa mare. Nu am luat in calcul o impacare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri in care Maya si-a dorit foarte mult sa doarma cu tatal ei si a mai ramas peste noapte”, a dezvaluit Misha.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro