Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus

Andra, donatie de 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals in plina epidemie de coronavirus

Cantareata Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus. Artista a donat 20.000 de euro pentru Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti.

„Salutare, dragilor! Nu ne-am vazut de mult. Mi-ati scris multi dintre voi si m-ati intrebat ce mai fac, de ce nu spun nimic despre concerte. Si mie mi-a fost dor de voi. Cumva si eu, ca orice om, am fost luata prin surprindere de ceea ce s-a intamplat, de ce se intampla. Ce-am putut sa fac a fost sa ma izolez acasa cu familia mea si sa am grija sa stam in casa. Stati in casa, dragilor, gasiti-va tot felul de activitati! Tot ne plangeam noi ca nu avem timp liber. Acum avem timp pentru toate, sa stam cu copiii nostri, sa recuperam timpul pierdut (…)”, a spus Andra intr-o transmisiune live pe pagina ei oficiala de Facebook.
loading...
„Siguranta este pe primul loc. Trebuie sa fim precauti. Mi se face inima cat un purice de fiecare data cand aflu ca s-a umflat numarul pacientilor. Clar, nu suntem pe deplin pregatiti si mi-e teama ca va fi un efort colosal sa putem face fata unui numar mare de imbolnaviri. Vreau sa-i felicit pe doctori, pe asistente, intreg personalul spitalelor.

Fac eforturi sa izoleze si sa trateze acest virus inspaimantator. Am vazut cateva postari ale unor cadre medicale care se afla in prima linie de lupta cu virusul, m-au emotionat. Sper sa treaca acesta perioada in care trebuie sa stam acasa. Dar asa e mai sanatos. Prin acest act personal incerc sa ajut spitalele romanesti. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toti cei bolnavi”, a declarat Andra, citata de VIVA!, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca a facut o donatie considerabila pentru Institutul de Boli Infectioase Matei Bals.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro