Coronavirusul a lovit showbizul romanesc. Smiley este izolat la domiciliu.

Smiley a transmis pe retelele de socializare un mesaj care i-a ingrijorat pe fanii sai. Artistul este in carantina dupa ce a venit din vacanta.

Smiley le-a transmis fanilor sai ca aseara a revenit in tara din America si ca este in autoizolare timp de minimum 7 zile, dupa restrictiile impuse de autoritati din cauza coronavirusului.

„Bine va regasesc. Aseara am aterizat. Direct la autoizolare. Nu va las eu singuri in izolare. Pentru cel putin o saptamana urmeaza sa stau acasa cu o mica parte din echipa hahaha_production”, a scris Smiley pe Instagram.

Mai mult decat atat, artistul le-a povestit prietenilor sai virtuali cum s-au desfasurat lucrurile dupa ce au ajuns in Romania.

loading...
„Nu ne-a intrebat nimeni nimic la aeroport, am ajuns acasa, ne-am pus toate hainele la spalat, am dezinfectat, toate valizele, ne-am spalat din cap pana in picioare.

Suntem in siguranta si deocamdata am ales sa ne autoizolam la domiciliu si sa vedem ce se intampla”, a declarat artistul.

Cine l-a facut pe Smiley sa sufere
„Oricine ajunge in punctul in care se desparte de oamenii dragi, nu avem cum sa-i pastram in viata pe toti cei pe care ii iubim, din diverse motive ne despartim de iubiti sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, asa e viata. Eu am simtit sa scriu si sa cant despre momentul reintalnirii cu un om din trecut pe care l-ai iubit si avalansa de sentimente si tensiuni pe care le simti cand iti dai seama ca il cunosti pe acel om, dar de fapt nu-l mai cunosti deloc, pentru ca te leaga de el doar amintiri foarte indepartate si nimic din prezent”, povesteste Smiley.

Inspirata din propriile sale experiente, ultima piesa a artistului” are un mesaj puternic, iar cantaretul si-a dorit ca aceasta piesa sa ajunga la toti cei care au trecut prin diferite despartiri de-a lungul timpului.

„Am vrut sa captez momentul reintalnirii cu oamenii din trecut care este unul de stangacie la inceput, dar care devine foarte transant dupa o analiza sincera. Ai in fata o persoana cu care ai impartit cele mai profunde trairi, de care te leaga o gramada de amintiri, dar care totusi este atat de diferita de cea pe care ai lasat-o in urma, incat iti vine sa spui: „Salut! Ce mai faci, straine?”. Atunci este momentul in care ajungi sa te intrebi ce ne mai ramane daca nu simtim nimic”, a mai spus Smiley.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro