Simona Halep, donatie pentru spitalele din Bucuresti si Constanta, in plina pandemie de coronavirus

Simona Halep a donat o suma de bani pentru a ajuta la achizitionarea echipamentelor si materialelor medicale necesare in cazul situatiilor de urgenta.

Simona Halep a facut gestul sau public, printr-un mesaj video, cu scopul de a incuraja pe toata lumea care are posibilitatea sa ajute, in orice mod, pentru a trece cu totii peste situatia provocata de coronavirus.

„Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu!
loading...
Pentru donatie : Asociatia „SOCIETATEA DE BOLI INFECTIOASE SI HIV/SIDA” cu sediul in Bucuresti, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, inregistrata sub nr 11095/A/2013 in Registrul National al persoanelor fara scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscala : 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 – Ron si

RO27RNCB0078138325900002 – Eur, deschise la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal de D-na Raluca Cruceru – Director executiv”, este mesajul Simonei Halep.

La sfarsitul lui decembrie 2019, a fost descoperit un nou coronavirus 2019-nCoV (SARS-CoV-2) in Wuhan, China, care provoaca o pneumonie severa cu mortalitate ridicata. Bolile oamenilor si animalelor provocate de coronavirusuri sunt numite coronaviroze. Coronavirusurile se transmit direct pe cale respiratorie (prin picaturi) sau fecal/orala.
Perioada de incubatie a noului coronavirus, este cuprins intre 1 si 14 zile. Daca v-ati intors dintr-o calatorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai putin de 14 zile sau ati intrat in contact cu persoane care s-au intors din China sau zonele in carantina din Europa de mai putin 14 zile si aveti febra, tusiti, prezentati dificultate respiratorie, dureri musculare si stari de oboseala, sunati la 112 pentru a primi informatii necesare. Purtati masca de protectie daca intrati in contact cu alte persoane, folositi servetele de unica folosinta si spala bine mainile.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro