Simona Halep si Toni Iuruc iau in calcul ANULAREA NUNTII.

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019 si au planuit sa faca nunta in acest an, dupa turneul de Grand Slam de la US Open (23 august – 13 septembrie) la un restaurant de lux din Constanta.

Simona Halep si Toni Iuruc trebuie sa-si schimbe planurile. Din cauza pandemiei de coronavirus, Roland Garros, turneul de Grand Slam preferat de Simona Halep, a fost amanat pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie. Astfel, sportiva trebuie sa renunte la Roland Garros, unde are trei finale disputate si un titlu castigat in 2018.

Simona Halep si Toni Iuruc au discutat despre acest subiect, luand deja o decizie.

„S-ar putea ca o cununie civila sa fie chiar inainte de Roland Garros, sa fie o petrecere restransa, in familie. Apoi, cand deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona si Toni vor pregati petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor intampla anul viitor, mai ales ca ea ar avea destul de multi invitati din strainatate pe care ar fi absurd sa ii tina in carantina, pentru eveniment, inainte. Asa ca, Simona si Toni vor avea, de fapt, o nunta cum si-au dorit: una pentru familie, intima, cu doar cei foarte apropiati, si una demna de o campioana mondiala, dar reprogramata”, a spus o apropiata a Simonei Halep.

loading...
Simona Halep a trebuit, deocamdata, sa-si anuleze antrenamentele din afara tarii si se pregateste acasa.

„Pentru moment pastram partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren in urmatoarele zile, doar vom face pregatire fizica, forta. E o rutina cu care s-au obisnuit si sunt scosi din aceasta rutina acum. Nu pot sa se antreneze normal, sunt practic izolati. Fiecare gestioneaza cum reuseste. O sa aflam de la saptamana la saptamana, vedem cum evolueaza lucrurile. E mai usor sa fii acasa in aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai usor de aranjat. Cu aceste reguli stricte de calatorie nu-ti permiti sa mergi undeva si apoi sa ramai blocat. Am putea merge la o sala aici, in Romania, dar trebuie sa gasim una unde nu e nimeni”, a spus Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro