Adele divorteaza dupa 3 ani de casnicie si 8 de relatie!

Desi zvonurile despre divortul dintre Adele si sotul ei, Simon Konecki, dateaza de ceva vreme, iata ca artista a luat haturile in mana si a intentat divortul, dupa 7 ani de casnicie, chiar daca asta o va costa o avere…

Dupa trei ani de casnicie ani, Adele si Simon Konecki divorteaza, confirmand astfel zvonurile, aparute inca din luna aprilie, despre deteriorarea relatiei lor, relatie care nu mai mergea de ceva vreme… Desi au format un cuplu inca din 2011 si au un fiu impreuna, Adele si partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki, s-au decis sa mearga pe drumuri separate.

Vestea a cazut ca un trasnet pentru fanii artistei, care ii considerau cuplul perfect. Artista a devenit mama in anul 2012, insa cei doi s-au casatorit abia in 2016, dupa cinci ani de relatie, in cadrul unei ceremonii secrete, Adele confirmand vestea mariajului abia un an mai tarziu, in timpul discursului de acceptare la Premiile Grammy.

Conform surselor, Adele a fost cea care a intentat divortul de Simon Konecki, la inceputul acestei saptamani, dupa 8 ani de relatie si trei de mariaj, in urma caruia a rezultat un baietel, Angelo, care in luna octombrie va implini 6 ani!

loading...
Tot in 2017, in timpul unui concert in Australia, inainte de a canta melodia Someone Like You, artista le-a facut fanilor o confidenta: „Incercam sa imi amintesc ce simteam la inceputul relatiei care a fost inspiratia acestei melodii. Pentru ca pe cat de rea poate sa fie o despartire si dureroasa si oribila si suparatoare, acel sentiment cand te indragostesti prima data de cineva este cea mai frumoasa senzatie si sunt dependenta de acea emotie. Evident, nu mai pot trece prin acele sentimente pentru ca acum sunt casatorita’.

Si iata ca, din pacate, cercul s-a inchis, Adele si Simon Konecki ajungand la despartire, la doar trei ani de la casatorie… Un mesaj scurt si sec din partea reprezentantilor artistei a venit sa puna capat oricaror speculatii ulterioare: „Adele si partenerul ei s-au despartit. Vor continua sa-si creasca impreuna fiul cu iubire. Ca intotdeauna, ei doresc sa le fie respectata intimitatea. Nu vor mai fi alte comentarii’. Reprezentantii artistei au mai declarat ca, in pofida separarii, perechea este decisa sa-si creasca fiul, pe Angelo (6), impreuna, cu dragoste.

Tabloidul The Sun scrie ca Simon Konecki ar primi 80 de milioane de euro in urma divortului de Adele, una din cele mai faimoase cantarete din lume. Pentru ca Adele nu a fost inspirata sa intocmeasca un contract prenuptial inainte de casatoria cui fondatorul Drop4Drop, legea o obliga sa-i dea barbatului de care divorteaza jumatate din toti banii sai. Motivele divortului nu sunt cunoscute, insa presa de scandal vorbeste despre infidelitatea barbatului.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro