Adelina Pestritu, mamica pentru a doua oara!

Adelina Pestritu si-a anuntat fanii de pe Instagram ca vrea sa devina mama pentru a doua oara si si-a provocat sotul sa se apuce cat mai repede de treaba.

Adelina Pestritu este una dintre cele mai apreciate femei de la noi din tara atat pentru sfaturile pe acre le ofer pe Instagram comunitatii ei cat si pentru frumusetea ei rapitoare.

Adelina Pestritu si-a anuntat fanii de pe Instagram ca vrea sa devina mama pentru a doua oara si si-a provocat sotul sa se apuce cat mai repede de treaba. Terminul limita? Finalul carantinei.

Adelina Pestritu are alaturi de Virgil Steblea o fetita minunanta pe nume Zenaida si a spus de nenumarate ori ca isi mai doreste inca un copil. Vedeta nu a spus asta in glump asa um probabil, multi s-au gandit asa ca pentru a fi luata in serios, Adelina si-a provoat public sotul sa se apuce de treaba pana de va termina perioada de izolare ca tot stau toata ziua in casa.

loading...
Vedeta a postat in urma cu putin timp un mesaj pe contul ei de Instagram alaturi de o fotografie cu ea de pe vremea cand era insarcinata cu Zenaida.

„Imi provoc sotul sa iesim asa din izolare”, a scris Adelina Pestritu pe Instagram. La scurt timp dupa ce a postat mesajul, sotul Adelinei, Virgil a raspuns in comentarii ca provoarea este acceptata: „#challengeaccepted”, a scris Virgil Steblea.

Fanii vedetei s-au aratat incantati de decizia Adelinei si abia asteapta sa primesca vestea cea mare.

„Wauw ??treceti la treaba”, „Doamne ajuta!??? Sa vina si un fratior pentru Zeni!?”, „

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro