Andra – Vina Mea (single nou si videoclip)

Intr-un deux-piece alb si accesorii aurii, singura intr-o casa somptuoasa, Andra canta o piesa de dragoste care va cuceri publicul de la prima strofa. In tot acest timp, Adrian Nartea crede ca este singur si se pregateste sa iasa in oras, iar artista se plimba prin casa, deruland momentele frumoase petrecute impreuna, intr-un ritm de ramas bun. Este scenariul noului videoclip al Andrei, regizat de Kobzon. Piesa este o co-productie Andra Records si MediaPro Music si este compusa de Sandri Biro de la Famous Production.

„Sunt indragostita de piesa «Vina mea» si nu cred ca putea o fi o perioada mai potrivita sa o lansez decat in februarie, luna dragostei. Este o piesa cu multa emotie in care cred ca se vor regasi toti cei care au trait o poveste cu final trist, desi au depus toate eforturile ca relatia sa mearga, insa cand iubesti cu adevarat, respecti alegerile persoanei de langa tine, chiar daca fericirea lui nu mai este in bratele tale”, a spus Andra.

Adrian Nartea, actorul principal din popularul serial „Vlad”, a acceptat propunerea artistei de a fi protagonistul acestui videoclip, imediat ce a ascultat piesa. El s-a simtit foarte bine la filmari, desi echipa a stat pe platouri timp de 24 de ore, luand doar mici pauze.

„Imi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toata familia mea, iar pe Andra o simpatizez si o admir, asa ca m-am bucurat sa primesc propunerea de a aparea in clipul piesei. Sper sa ii port noroc si sa ajunga un mare hit!”, a declarat Nartea.

loading...
Lansarea noului single are loc la 4 ani de la debutul „Iubirea schimba tot”, o piesa care s-a bucurat de un succes incredibil la nivel national, dar si international. Andra a avut 178 de milioane de vizualizari la versiunile in limba romana si in engleza, la care se mai adauga milioane de vizionari ale versiunilor live sau cover-uri. Au urmat multe alte succese si colaborari foarte bine primite de fani, ca „Without You” feat. David Bisbal, „Camarero” feat. Descemer Bueno si versiunea in limba romana a „Nos Fuimos Lejos”, cu Descemer Bueno si Enrique Iglesias, singura versiune care a depasit single-ul original in numar de vizualizari pe Youtube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro