Andreea Marin, anunt uimitor de ziua ei!

Andreea Marin se numara printre vedetele care isi sarbatoresc ziua de Florii. Pe langa numele care a consemnat-o, pe Andreea Marin o mai cheama si Violeta. Acesta este numele pe care vedeta l-a mostenit de la mama sa si pe care i l-a pus si fiicei sale.

Andreea Mrin sarbatoreste astazi ziua sa de nume, dar si ziua fiicei sale, precum, si implinirea a trei ani a campaniei „Nu Exista Nu Se Poate”. Cu acest prilej, vedeta a impartasit cu fanii sai de pe Instagram surpriza pe care a primit-o in aceasta zi. Este vorba despre o crema de noapte be baza de ulei de trandafir care confera hidratare si luminozitate tenului. Crema este produsa de Andreea Marin in colaborare cu Academia Scientifique de Beaute. Produsul urmeaza sa fie lansat in cadrul celei de-a patra editii a campaniei „Nu Exista Nu Se Poate”.

„De ziua mea, de ziua Violetelor ( e si ziua fetitei mele) sunt fericita ca am primit tot felul de suprize. Una dintre ele este insa tare speciala si vreau sa v-o arat (…) Campania Nu Exista Nu Se Poate exista de 3 ani, dar anul acesta vine cu un proiect special. O crema personalizata, cu mireasma de trandafiri, secretul frumusetii Andreei Marin”, a declarat vedeta.
loading...
Vedeta este cu atat mai incantata cu cat nu se astepta ca produsul sa fie gata chiar de Florii. De asemenea, Andreea Marin este bucuroasa ca poate veni in ajutorul femeilor cu o crema care sa le satisfaca nevoile tenului. In inchere, fosta prezentatoare i-a invitat pe toti cei care doresc sa se inscrie ca ambasadori in noua editie a campaniei pentru a realiza lucruri marete impreuna.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro