Antonia este devastata. Ce se intampla in aceste momente cu fiica ei, Maya?

Antonia are motive serioase sa fie ingrijorata. In plina pandemie de coronavirus, fiica ei, Maya, se afla in Italia, cea mai afectata tara europeana la momentul actual.

Antonia este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, care in prezent traieste o frumoasa poveste de iubire cu Alex Velea, alaturi de care are doi copii. Frumoasa bruneta mai are o fiica, pe Maya, cu italianul Vincenzo Castellano.

In plina pandemie, fiica ei se afla chiar in Italia, alaturi de fostul sot al cantaretei. Astfel ca Antonia are toate motivele sa fie panicata, caci locul unde se afla copila ei este unul dintre cele mai afectate de pe glob.

Mereu cu zambetul pe buze si plina de energie, Antonia incearca sa ramana puternica in aceasta perioada, dar nu ii este deloc usor, avand in vedere ca Maya, in varsta de noua ani, de afla exact in inima focarului de coronavirus din Europa. Ea traieste cu familia lui Vincenzo in Castellammare di Stabia, regiunea Napoli.

loading...
De cand s-a declansat nebunia in lume, Antonia sta cu sufletul la gura, iar asta pentru ca in Napoli sunt raportate din ce in ce mai mult decese. Bruneta si-ar fi exprimat nelinistea pe care o simte in momentele astea.

Apropiatii artistei sustina ca aceasta si-ar fi dorit ca Maya sa fie acum aproape de ea, pentru ca tot ce doreste este sa o stie in siguranta. Cert e ca dorinta nu ii va fi indeplinita, mai ales ca nu se stie pana cand vor ramane inchise granitele.

„Antonia are incredere ca fostul ei sot si parintii lui au grija de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va implini 31 de ani si ar fi dorit sa petreaca alaturi de fiica ei care sa isi revada si fratii (Dominic, 5 ani si Akim Alexandru, 3 ani, din relatia cu Alex Velea – n.r.). Acum insa e imposibil si stie asta. Antonia si Maya tin legatura prin telefon si retele sociale”, au spus apropiatii vedetei pentru Click.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro