Artistul si-a luat iubita la intrebari in prima emisiune online

Aflat in izolare de saptamani bune, Smiley si-a delectat fanii aseara cu primul live pe youtube. Surpriza de proportii a fost invitata prin Skype, nimeni alta decat iubita lui, Gina Pistol.

Smiley si-a invitat fanii sa ii dea sugestii despre cum si-ar putea intitula emisiunea online. „Nu am nici nume pentru show, nu am nicio ora fixa, nu am nicio zi fixa, nu am nimic fix, am niste chestii la care m-am gandit, vreau sa fac treaba asta pentru voi, sa va mai distrez un pic. Am pregatit un invitat special in aceasta seara, m-am descurcat si eu cu ce am avut la indemana, pentru ca resursele sunt limitate in timpurile pe care le traim”, a anuntat el.

Punctul culminant al emisiunii a fost prezenta Ginei Pistol prin Skype si dialogul savuros dintre cei doi indragostiti. Smiley si Gina sunt impreuna de peste trei ani, dar au fost destul de discreti in ceea ce priveste relatia lor. In prima lui emisiune online, artistul si-a luat iubita la intrebari, cei doi reusind sa fie foarte haiosi. Mai mult, blonda i-a facut si o declaratie de dragoste in direct.

Smiley: Unde esti?
Gina: Acasa, te astept sa vii! Sunt in izolare Smiley: De cat timp stai in izolare? Gina: Cred ca se fac trei saptamani. Eu nu ma plictisesc, am tot ce imi trebuie acum. Bine, la un moment dat o sa-mi fie dor de colegi, de ritualul meu zilnic. Smiley: Ce se intampla cu emisiunile pe care le prezinti? Gina: Am filmat trei zile de auditii pentru „Chefi la cutite”, urmeaza sa continuam, dar nu stim cand. Smiley: Ce te enerveaza cel mai tare la colegul tau de izolare? Gina: Ca este dezordonat, lucreaza la acest aspect, apreciez acest lucru.

loading...
Smiley: Ce mancaruri noi ai gatit de cand esti in izolare? Gina: Nu am gatit nimic nou. Smiley: Si nu crezi ca ar fi cazul? Gina: Sa stii ca mai este din pulpa de curcan in frigider. Da, cea de ieri, crezi ca iti gatesc zilnic? Smiley: Nu as vrea, totusi, sa nu exageram! Ce urmeaza sa gatesti maine? Gina: Maine am stabilit cu colegul meu de izolare ca o sa mancam fara carne si ma gandeam sa fac o mazare. Ce zice colegul de izolare?

Smiley: E multumit, e foarte bucuros! Gina: Sau un pui indian? Smiley: Si un pui indian, dar zic sa pastram puiul indian pentru weekend. (…)Te lasam sa te uiti la emisiune. Gina: Auzi, te iubesc! Hai acasa!

Smiley: Vin, acum, mai am un pic! „ La putin timp dupa incheierea dialogului prin Skype, Gina Pistol nu a rezistat tentatiei si a venit din camera cealalta, unde se afla, sa-l pupe, spunandu-i ca ii este dor de el.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro