Bianca Dragusanu a primit un cadou fabulos de la Alex Bodi!

Bianca Dragusanu a primit un cadou fabulos de la Alex Bodi! Accesoriul costa 4000 de euro!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat la doua saptamani dupa divort. Cei doi se comporta ca si cand certurile, agresiunile si interviurile in care s-au criticat reciproc aspru nu au existat si posteaza imagini romantice pe retelele de socializare.

Ei bine, urmaritoarele frumoasei blonde au observat, in urma cu putin timp ca, in vreme de pandemie, cand oamenii par mai putin preocupati de moda, de haine si de accesorii, protagonista noastra a primit o geanta Chanel in valoare de 4000 de euro.

Bianca Dragusanu a primit un cadou fabulos de la Alex Bodi! Omul de afaceri stie ca fosta lui sotie este pur si simplu innebunita dupa acest brand!

loading...
Alex Bodi stie ca fosta lui sotie este pur si simplu innebunita dupa acest brand, asa ca i-a facut un dar fabulos. E adevarat ca, pentru moment, fosta prezentatoare tv isi poate etala superba achizitie doar pe retelele de socializare, dar, chiar si acolo, efectul este extrem de puternic. Dupa ce a postat cadoul de la partenerul de viata pe insta story, vedeta a primit o sumedenie de comentarii. Unele sunt pozitive, altele nu pot fi reproduse…Cert este insa ca geanta noua a Biancai Dragusanu nu a trecut neobservata.

In mod ciudat, vedeta nu a fost surprinsa de aparitia in peisaj a Dariei Radionova, in urma cu cateva saptamani. Mai mult decat atat, Bianca Dragusanu a spus totul despre rusoaica lui Alex Bodi! ”Stiam, nu m-a mirat deloc. Am aflat de cand a pus piciorul la Monaco de aceasta femeie. Nu este insa singura cu care m-a inselat! Am plans de atatea ori si am suferit, incat, acum, vreau sa inchid ochii si sa nu ma mai ganesc la nimic. Oricum,nici nu imi mai pasa”, a conchis Bianca.

Important este insa ca frumoasa blonda si Alex Bodi au trecut peste toate neintelegerile si au hotarat sa-si mai acorde o sansa. Pana acum totul decurge lin intre ei si nu ne-ar mira daca i-am vedea, din nou, in scurt timp, in fata ofiterului starii civile.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro