Bianca Dragusanu si Alex Bodi, protagonistii unui reality show

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu sunt un cuplu care se ascunde de ochii curiosilor. Mai mult decat atat, ei s-ar putea sa inceapa filmarile pentru propriul reality show!

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi este, intr-adevar, precum o telenovela. Cei doi au trecut prin mai multe despartiri, impacari, scadaluri si un divort. In ciuda tuturor problemelor, ei au hotarat sa mai acorde relatiei inca o sansa.

Intreaga poveste de dragoste a controversatului cuplu ar putea fi urmarita de milioane de romani la TV. Bianca Dragusanu sli Alex Bodi ar fi primit o oferta din partea unui post de televiziune pentru a fi protagonistii unui reality show, potrivit surselor Cancan.

Desi este de asteptat ca Bianca sa fie in centrul atentiei, aceeasi sursa sustine ca Alex Bodi ar fi cel aflat in prim-planul emisiunii, el urmand sa fie insotit de echipele de filmare la Londra. El ar fi inchiriat o locuinta de lux special pentru aceasta productie

loading...
Bianca Dragusanu a facut un anunt neasteptat in a doua zi de Paste. Vedeta a marturisit ca are pofte.

Bianca Dragusanu s-a filmat in masina, in a doua zi de Paste, in timp ce mergea cu o prietena sa ia sarmale. Vedeta a marturisit atunci ca prietena ei este insarcinata, insa asta nu e tot, Bianca Dragusanu a recunoscut ca si ea are pofte.

„Nina este gravida, insa eu am pofte. Am executat operatiunea sarmaua.”, a fost anuntul facut de Bianca Dragusanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro