Dupa Asia Express se lasa cu nunta. Speak s-a hotarat sa o ia de sotie pe Stefania

Speak si Stefania s-au intors de la Asia Express, iar aceasta experienta i-a confirmat artistului ca femeia de langa el este aleasa. Speak s-a hotarat si o ia de sotie pe Stefania.

Cei doi formeaza un cuplu care e mereu pus pe sotii si traiesc intens fiecare moment al vietii lor. Speak si Stefania au participat la Asia Express, unde au fost supusi unor mari provocari.

Stresul a fost mare, iar nervii au fost intinsi la maximum. Speak si iubita lui s-au mai certat la Asia Express, insa si-au dat seama ca relatia lor poate trece la un alt nivel.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atat de grav. O sa vedeti. (…) Atuurile noastre au fost ca am stiut sa ne dramuim explozia asta de nervi si de energie negativa. Am stiut cum sa ne controlam. Si ca am fost uniti. Cel mai important a fost ca nu am cazut psihic in acelasi timp. Ori cadeam eu, ori ea, si ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare in Asia Express despre relatia noastra – e ceea ce trebuie’, a declarat Speak, potrivit Spynews.

loading...
Competitia a fost ca un test pentru relatia lor, iar Speak si-a dat seama ca Stefania este femeia langa care vrea sa ramana toata viata.

Sambata, 15 februarie, la Antena 1 incepe Asia Express, unul dintre cele mai asteptate show-uri de televiziune. Speak si Stefania au marturisit ca experienta a fost una de neuitat si ca i-a unit mai mult.

La jumatatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine sI Taiwan. Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor, Speak si iubita lui, Stefania, Nico si fiica ei, Alexandra, Adda si sotul ei, Catalin, Ristei si fratele lui, Dan, Maria Buza si Lia Bugnar, Alina Ceusan si Carmen Grebenisan, Alex Abagiu si prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea si Mario Fresh sunt cei care lupta anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro si pentru mult ravnitul titlu de castigator Asia Express, cel mai dur reality show din Romania.

Castigatorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu si Radu Vladut, spre surprinderea tuturor. Cei doi au castigat prima amuleta cu suma in valoare de 1000 de euro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro