INNA – Not My Baby (single nou)

INNA revine cu un super single energic care se numeste „Not My Baby”, o piesa EDM, in stilul cu care artista a devenit cunoscuta publicului.

„Not My Baby” a fost compusa de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) si Fridolin Walcher si produsa de Freedo, producator care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson si The Chainsmokers.

Piesa a fost lansata cu lyric video creat de Mihai Sighinas, o animatie in care INNA e personajul principal. Fanii vor putea foarte curand sa se bucure si de videoclipul oficial al single-ului „Not My Baby”.

„M-am intors la iubirea mea eterna pentru EDM, asa ca pentru voi „Not My Baby! Enjoy and stay safe!”, a spus INNA.

loading...
Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa „Bebe” are peste 13 milioane de vizualizari si a fost pe locul 1 pe radio si TV in Romania.

Anul trecut, INNA a lansat albumul „YO”, impreuna cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artista si produs de David Ciente, cu piese care s-au auzit in intreaga lume precum „Iguana”, „Tu Manera”, „RA”, incluse si pe coloana sonora a unor filme celebre precum „Grand Hotel”, „Elite” de pe Netflix, in reclama de la Apple Watch sau in jocul Need For Speed Heat.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro