Lidia Buble a facut marele anunt. Ieri declara ca s-ar putea sa fie insarcinata, iar azi a venit vestea cea mare

Dupa ce, in urma cu doar cateva zile, a afirmat ca exista posibilitatea sa iasa din carantina insarcinata, Lidia Buble socheaza din nou. Aceasta a adus, din nou, in discutie tema copiilor.

In urma cu doar cateva zile, Lidia Buble a socat o tara intreaga in momentul in care declara ca s-ar putea sa ne pregateasca o surpriza dupa ce se va termina perioada de carantina impusa de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta a afirmat ca exista posibilitatea sa ramana insarcinata in aceasta perioada de autoizolare, iar acum a venit cu o noua marturisire care i-a lasat pe fani cu gura cascata. Datorita faptului ca a crescut intr-o familie numeroasa, cantareata isi doreste, la randul ei, sa aiba multi copii.

Astazi, Lidia, i-a provocat pe urmaritorii ei din mediul online sa ii adreseze cateva intrebari care mai de care mai interesante. Majoritatea a fost curioasa de numarul de copii pe care vrea sa ii aiba. Astfel una dintre intrebari a fost urmatoarea: „Cati copii iti doresti?”

loading...
Vedeta nu s-a sfiit nicio secunda sa raspunda, ba mai mult, s-a aratat destul de incantata, iar cu zambetul larg pe buze a marturisit ca isi doreste patru baieti.

„Am primit de foarte multe ori aceasta intrebare…Pentru ca provin dintr-o familie numeroasa si stiu cat de fain este, am fost crescuta in spiritul asta…imi doresc foarte mult patru baieti” a spus Lidia Buble, pe Instagramul sau.

Vedeta a fost invitata in urma cu cateva zile la o emisiune tv, acolo unde a facut o declaratie bomba despre planurile pe care le are cu iubitul ei. Aceasta a marturisit ca nu ar fi exclus ca cei doi sa devina parinti dupa ce trece perioada de carantina.

„Oh, Doamne ajuta. Eu zic ca da. La cum sta treaba acum, numai in casa, numai in casa… Inainte ma plangeam ca nu avem timp sa ne vedem. Spuneam ca ne vedem mai mult seara, ca el e matinal si eu pasare de noapte, calatoream mult prin tara. Acum pentru ca toata ziua suntem lipiti, nu ar fi exclus sa iesim si cu bublisorul mic. Nu ma vezi ce zambet am pe buze.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro