Liviu Varciu, tatic pentru a treia oara!

Liviu Varciu este un barbat fericit si implinit in ciuda vremurilor grele pe care le traim! Simpaticul star tv va deveni, din nou, tatic!

Anda Calin este insarcinata pentru a doua oara, iar iubita lui Liviu Varciu a tinut secret aceasta bucurie din viata lui. Frumoasa partnera de viata a simpaticului prezentator TV a trecut deja de primul trimestru de sarcina.

Paparazzi Spynews au surprins-o, insa, la plimbare, in urma cu cateva saptamani, chiar inainte de izbucnirea Covid-19 in Romania.. Anda Calin are o sarcina avansata, pentru ca burtica i se putea zari atunci chiar daca purta un pulover mai larg.

Liviu Varciu are doua fete, dar din relatii diferite. Carmina este fiica cea mare a prezentatorului TV, iar Anastasia este fiica cea mica din relatia cu Anda Calin. Acum, carismaticul solist va deveni tatic pentru a treia oara si este in al noualea cer.

loading...
Recent, protagonistul nostru a vorbit despre viata de parinte si a povestit cum l-a schimbat acest statut.
„I-am dat banii lui Nea Marin, tocmai de aia am o stabilitate financiara. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a inceput gra?inita. Mai putem si noi sa dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie sa dai dovada de maturitate la un moment dat. Usor, usor ne asezam cum trebuie. Si speram ca ne va fi ca acum. (…) L-am intrebat pe Andrei, nu stiu cum i-a iesit lui Andrei, baiat, dar asta nu e problema mea. Cica trebuie sa iti lasi unghiile mari la picioare, sa ai aderenta la sol. Am sa pun o mocheta sa nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Daca Dumnezeu are simtul umorului si imi da tot o fata… Mai vreau sa am copii, nu vrea sa creasca Anastasia singura. Eu am avut un frate si am avut o copilarie frumoasa cu fratiorul meu. Ca o fi fata, ca o fi baiat, aia e’, spunea Liviu Virciu in urma cu ceva timp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro