RUBY – Pe unde-ti umbla inima (single nou si videoclip)

RUBY se intreaba „Pe unde-ti umbla inima” si ii atentioneaza pe cei care o asculta: femeile simt intotdeauna cand un barbat arunca vorbe in vant. Pentru acest single, artista a colaborat cu Liviu Teodorescu, cel care a scris si cover-ul „Nani, nani” si Ionut Vasilache.

„Pentru mine, fiecare piesa noua pe care o lansez este motiv de sarbatoare, iar «Pe unde-ti umbla inima» marcheaza si inceputul colaborarii cu Liviu Teodorescu care este unul dintre artistii mei preferati, dar si reintalnirea cu Yogi, alaturi de care am mai lucrat la «Nu Pune La Suflet» si «Tu». De ceva timp nu am mai lansat o balada asa incarcata de emotie, eu am plans cand am ascultat-o prima data si cred ca va atinge inima oricui, chiar si de piatra daca ar fi”, spune RUBY.

Clipul filmat la Chisinau cu decoruri special create, in regia lui Kobzzon, completeaza povestea de dragoste pasionala ce a ajuns la final.

In luna februarie, RUBY a lansat „Nani, nani”, un cover dupa piesa lui Justin Bieber – „Yummy”, iar pentru videoclip, artista a avut o tinuta foarte frumoasa si chiar si-a schimbat look-ul.

loading...
Pana in prezent, clipurile lansate de RUBY au generat sute de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music, cu piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alaturi de What’s UP), „Buna, ce mai zici?” (alaturi de Dorian Popa), „Condimente” (feat. Nosfe), „Iti multumesc” (impreuna cu A.U) si „Invizibil” (impreuna cu Shift).

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro