Smiley si Gina Pistol, prima fotografie impreuna, de Paste. Anuntul facut de artist

Smiley a postat in prima zi de Paste prima fotografie alaturi de Gina Pistol.

Smiley si Gina Pistol traiesc o poveste de dragoste de ceva vreme, pe care au incercat sa o tina cat mai departe de lumina reflectoarelor.

S-au ferit cat au putut, insa nu au reusit prea mult.

Ochii vigilenti ai paparazzilor si ipostaleze mai mult decat apropiate in care cei doi erau surprinsi pe la evenimente au cam inceput sa dea de banuit.

loading...
Dupa multa vreme in care au refuzat sa vorbeasca despre relatia lor, artistul si vedeta de televiziune au publicat si o prima fotografie impreuna, chiar in prima zi de Paste.

„Paste fericit! Pace si liniste! Sa ne vedem cu bine, curand, sanatosi si plini de viata! Reinviere”, a scris Smiley in dreptul imaginii.

Fotografia a primit zeci de mii de like-uri, dar si comentarii. Admiratorii cuplului i-au felicitat pentru oficializarea relatiei si le-au transmis toate gandurile bune.
„In sfarsit ai pus si tu o poza impreuna cu Gina!!Paste fericit va doresc frumosilor!!”, „In sfarsit, cei mai frumosi!!! Super cuplu Ginuta esti The Best si Andrei e The smiley!!!!! Sarbatori binecuvantate!”, „Prima poza pe care o vad cu amandoi!!! Va admir mult pe fiecare si acum ca un cuplu! Sunteti deosebiti si sper sa ramaneti frumosi in suflete impreuna! Paste fericit!”, au fost cateva din comentariile primite.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro