Speak a facut pasul cel mare! S-a pus in genunchi si a cerut-o de sotie pe Stefania in timpul filmarilor

Speak si Stefania se pregatesc sa faca pasul cel mare dupa 3 ani de relatie.

Speak si Stefania formeaza deja de cativa ani un cuplu solid si pare ca se inteleg de minune.
Cei doi s-au indragit din prima clipa in care s-au vazut si, recent, au sarbatorit 3 ani de relatie.
Cei doi si-au pus relatia de cuplu la incercare si odata cu participarea lor la emisiunea din Asia, acolo unde au reusit sa colaboreze ca o adevarata echipa.

In promo-ul emisiunii ce urmeaza sa fie difuzata pe post, reiese ca, la un moment dat, artistul isi face curaj si isi cere iubita in casatorie.

Telespectatorii au avut ocazia sa vada cateva fragmente din urmatorul episod al show-ului, atunci cand Speak pare ca scoate ceva din buzunar, apoi se pozitioneaza intr-un genunchi si ii spune iubitei sale: „Trebuie sa fie unica treaba asta!”.

loading...
Stefania, extrem de surprinsa, abia a putut sa-si stapaneasca entuziasmul: „Nu, nu…nu cred!”.

”La nunta la mine, cand o sa fie. Nu stiu insa cand o sa fie. Peste cativa ani, sigur o sa fie… ai vazut tu asa, neinsurat? Si copil… prima oara copilul si dupa aceea, daca apare copilul trebuie sa ne si casatorim. Trebuie sa il cheme intr-un fel, gen…Da, copii. Mai multi vreau. Sincer, eu as vrea baieti, dar acum… sanatos sa fie”, a declarat Speak pentru VIVA!.

Speak si iubita lui, Cristina Stefania, s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale videoclipului „Libelula”, de unde si porecla pe care a primit-o dansatoarea, devenita intre timp, la raindul ei, cantareata. Presa a speculat multa vreme despre o relatie intre Speak si Libelula, iar in cele din urma cei doi si-au recunoscut relatia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro