Victor Slav nu isi vede fetita de Paste?

Victor Slav nu a putut fi in aceste zile cu fetita lui, intrucat pandemia de coronavirus nu i-a permis

Victor Slav si Bianca Dragusanu au impreuna o fetita superba. Micuta Sofia, in varsta de patru anisori este mandria parintilor ei.

De altfel, intr-un interviu acordat unei publicatii, in urma cu ceva vreme, Victor Slav avea sa povesteasca sincer ce relatie are cu fetita lui.
loading...
„Este incredibil si fascinant pentru mine cum un copil atat de mic poate fi atat de empatic. Exista intre noi o conexiune foarte puternica (…) Incerc sa o vad cat de des pot si imi permite timpul. Ea sta la bunica ei acum, asa ca ori ma duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. As prefera mai des, dar in momentul de fata pentru ea este bine sa locuiasca acolo, deoarece nu exista poluare, mananca sanatos, legume si fructe din curte. La gradinita, va veni la Bucuresti. Dar acum e in mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplica vorba ca fetele sunt mai apropiate de tati. Acum, Sofia este mica, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiati, vine catre mine cand are o problema, ma percepe ca pe un protector si, recunosc, ma topesc de dragul ei, ma emotioneaza teribil”, a declarat Slav in VIVA.

Pe de alta parte, daca micuta locuieste mai mult la doamna Madi, in perioada sarbatorilor, fie ele de iarna sau de primavara, micuta Sofia sta cu tatal ei aproape toata perioada, lucru ce ii umple inima de bucurie prezentatorului TV. ”Sunt cele mai minunate momente, acelea de a fi cu fiica mea”, a spus el de nenumarate ori.

Din pacate, acum, Victor Slav este un pic suparat de Paste! Pandemia de coronavirus a bagat toti romanii in case, la izolare si o circulatie de la un apartament la altul este imposibila. Din acest motiv, surse din preajma barbatului sustin ca este posibil ca el sa nu isi aiba copilul acasa, intrucat, Sofia sta la bunica sa. Totusi, Victor a avut un mesaj mobilizator pentru aceasta perioada de raspandire a COVID-19. „Nu zice nimeni ca nu exista virusul asta. Exista si trebuie sa ne ferim. Stam in casa pentru ca trebuie sa stam in casa si trebuie sa ne protejam”, a declarat Slav la Teo Sho si cel mai probabil si-a vazut fetita prin intermediul skyupe-ului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro