Averea fabuloasa pe care a strans-o Anamaria Prodan. „As trai pentru inca 20 de vieti”

Anamaria Prodan si-a facut loc intr-o lume considerata pana nu demult doar a barbatilor. Este foarte activa in fotbal, iar jucatorii pe care-i impresariaza joaca la echipe importante.

Sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf este unul dintre cei mai activi agenti de jucatori din Romania. La averea fabuloasa pe care a strans-o din afacerile sale a contribuit si Laurentiu Reghecampf, care a castigat bani grei ca antrenor in fotbalul arab. Reghe este in prezent lui Al-Wasl, in Emiratele Arabe Unite, si traieste pe picior mare in Dubai. Iar sotia sa se poate considera o femeie norocoasa, intrucat nu-i lipseste nimic. Banii nu sunt o problema pentru Anamaria Prodan, a carei avere este estimata la peste 50 de milioane de euro.

Desigur, aici este de luat in calcul si mostenirea importanta in posesia careia a intrat dupa decesul mamei ei, cunoscuta interpreta de muzica populara Ionela Prodan. Chiar Anamaria a oferit cifrele impresionante la care s-ar ridica averea familiei, iar nonsalanta cu care raspunde scot in evidenta o femeie lipsita de griji, care ar putea trai linistita mult timp de acum incolo chiar daca ar iesi din agitata lume a fotbalului, care i-a adus bani, faima, dar si dusmani.

„Iti dai seama ca stiu cati bani am, ca ii socotesc. Daca acum as renunta la meseria mea, as trai pentru inca 20 de vieti. Suntem acolo, undeva intre 50 si 100 de milioane”, a spus Anamaria Prodan.

loading...
Anamaria Prodan este mai mereu in centrul atentiei, prin declaratiile pe care le face. La inceputul lunii aprilie, cand Romania se afla in plina stare de urgenta, sotia lui Laurentiu Reghecampf a facut cateva declaratii care au pus pe jar oamenii de fotbal din tara. Anamaria dorea nici mai mult, nici mai putin, decat sa preia sefia Federatiei Romane de Fotbal, declaratia sa punandu-l in garda inclusiv pe Razvan Burleanu, actualul presedinte al forului. Desigur, au fost si voci care au luat-o peste picior pe impresara.

„Ma vad si presedintele Federatiei, si presedintele tuturor ma vad. Stiu ce pot si cat pot. Stiu cat de corecta sunt, pentru ca despre asta e vorba.

Un om care se imbogateste peste noapte nu stie, saracul, ii cad banii din mana. Nu stie ce sa faca cu ei. Cat de repede i-a primit, tot atat de repede se dizolva. Daca nu ai creier, nu ai management in cap, nu ai cum sa ai succes”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro