JO – Noapte polara (single nou si videoclip)

JO lanseaza „Noapte polara”, o piesa sensibila, pentru cei care au ramas cu gandul la o iubire. Se spune ca dragostea adevarata o intalnesti doar o singura data in viata, iar daca intalnirea are loc la momentul nepotrivit, inima ingheata si ramane legata pentru totdeauna de o poveste de iubire incompleta.

Chiar daca de mai bine de doi ani JO traieste o frumoasa poveste de dragoste care o implineste pe deplin si nu a mai intalnit de mult timp o „Noapte polara”, piesa i se potriveste perfect artistei. JO este alaturi de toti cei care au fost dezamagiti si al caror suflet a fost uitat.

„Cred ca toti am trecut la un moment dat prin «noaptea polara» a inimii si am simtit si partile reci ale iubirii. Important e sa invatam din toate greselile, atat ale noastre, cat si ale altora, sa cautam oamenii potriviti si drumul catre Soare”, spune artista.

Cunoscuta in industria muzicala romaneasca pentru piesele frumoase pe care le lanseaza, „Noapte polara” nu se dezice de aceasta reteta de succes pe care o aplica JO.

loading...
„«Noapte polara» s-a nascut in studiourile HaHaHa Production, intr-o sesiune la care au participat mai multi compozitori si producatori, oameni foarte talentati, muncitori si inspirationali. Ideea de «Noapte polara» i-a inspirat pe baieti si au transformat-o intr-o metafora in jurul careia au creat piesa. Mi-as dori ca single-ul acesta sa fie un pansament pentru toate sufletele care trec prin «noaptea polara», sa le miste, sa le determine sa descopere rasaritul”, adauga JO.
Single-ul este insotit de un videoclip cinematografic, ce aduce un plus de emotie, prin luminile nefiresti care se aprind in absenta soarelui. Pentru clip, artista a colaborat pentru prima oara cu NGM: „Am fost foarte incantata, mi s-au parut foarte profi si m-am simtit foarte bine. Cred ca cel mai greu lucru a fost sa stau toata ziua cu picioarele in apa foarte rece, insa echipa extraordinara a fost intotdeauna acolo pentru mine si m-a facut sa ma simt rasfatata. Abia astept sa lucrez din nou cu baietii”, povesteste JO.

O coproductie HaHaHa Production si Cat Music, single-ul „Noapte polara” interpretat de JO are muzica semnata de Serban Cazan, Roland Kiss, Vlad Munteanu, Vlad Ciresan, Juno, textul scris de Vlad Munteanu, Vlad Ciresan si Juno, iar masterul este realizat de Serban Cazan si Florin Boka.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro