Probleme in Paradis? Anda Adam a renuntat la verigheta!

Se anunta un nou divort in showbiz-ul romanesc? Anda Adam si sotul ei au renuntat la verighete, iar acesta nu e singurul semn ca ar putea exista probleme intre ei.

Dupa despartirea de Victor Slav, Anda Adam si-a gasit fericirea in bratele lui Sorin, cel cu care si-a intemeiat si o familie. Evelin este rodul iubirii lor, iar micuta le-a schimbat complet viata celor doi.

De cateva luni, Anda Adam a renuntat la verigheta si la fel a procedat si sotul ei. Acesta nu este singurul semn ca intre cei doi ar putea exista probleme. Anda Adam si Sorin nu se mai urmaresc nici pe retelele de socializare, iar in ultima perioada nu au mai postat deloc fotografii impreuna.

In luna aprilie a anului trecut, Anda Adam anunta ca isi doreste un fratior sau o surioara pentru Evelin, insa programul incarcat nu-i permitea sa ramana insarcinata.

loading...
„Ne dorim foarte tare sa mai facem un copil, dar nu anul asta, pentru ca, din pacate, trebuie sa tinem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicata in foarte multe proiecte si nu as putea sa fac acest lucru. Dar pentru la anul avem in plan sa facem o surioara sau un fratior pentru Evelin’, a declarat Anda Adam pentru Libertatea, in luna aprilie a anului trecut.
Fetita Andei Adam isi doreste sa aiba un fratior si a ales deja numele pentru bebelus.

„Ea vrea un fratior, mi-a dat chiar si nume. Cand o intreb daca vrea sa-i fac un bebelus, imi zice ca da, e foarte fericita, dar cand o intreb daca vrea sa fie fetita, imi zice ca nu, ca vrea baiat. E foarte geloasa, sa nu mai fie alta fetita ca ea. Mi-a zis si cum sa-l cheme: David’, a mai declarat Anda Adam la vremea respectiva.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro