Stefan Stan, castigatorul primului sezon Vocea Romaniei, va deveni tatic.

Sotia lui Stefan Stan, Simona, este insarcinata, iar anuntul a fost facut in direct, la emisiunea Teo Show. Sarcina este abia la inceput, a spus Simona, insarcinata in trei luni.

„Fiind cu piciorul in gips, l-am rugat sa mearga la farmacie sa cumpere un test de sarcina. Apoi a mers pana afara sa plimbe cainele. Cand s-a intors, plangeam in baie”, a spus sotia lui Stefan Stan.

„Era irascibila, nu intelegeam ce se intampla. I-am luat test de sarcina si cand m-am intors acasa, ea plangea. M-am speriat, nu intelegeam ce s-a intamplat. Poate sa fie orice, fetita sa fie. Ar trebui sa aiba doua nume”, a declarat Stefan Stan, fericit ca urmeaza sa devina tatic.

Castigatorul primului sezon al show-ului Vocea Romaniei a devenit cunoscut odata cu participarea la emisiunea care l-a facut celebru. El a avut nenumarate concerte, atat in tara, cat si in strainatate.

loading...
Stefan Stan a trecut prin momente cumplite, suferind o pierdere imensa: pe mama lui. Cantaretul a fost profund afectat de evenimentul trist, mai ales ca femeia nu a apucat sa isi vada fiul casatorit.

‘La cununia mea civila cu Simina au fost doua parti, una in care ne-am bucurat de momentul important din viata noastra, si una in care am fost extrem de tristi, fiindca mama nu a fost alaturi de noi la evenimentul planificat alaturi de ea si cu ea. A fost un sentiment dureros, sincer, doar cineva care si-a pierdut un parinte poate intelege ce spun, este ceva de neexprimat in niciun fel pierderea mare, este ceva greu, ceva groaznic. Insa, asta este cursul vietii din pacate…’, a spus Stefan intr-un interviu.

„Eu si Simona ne cunoastem de patru ani. Am avut o relatie cu sincope, as putea spune, dar, pana la urma, ne-am regasit si ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt.

Acum, cred ca nu as mai putea trai fara ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu’, declara cantaretul.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro