Adela Popescu a ajuns de urgenta la spital.

De doua zile, Adela Popescu a lipsit din platoul de la Vorbeste lumea, iar motivul pentru este reprezentat de problemele de sanatate ale acesteia. Vedeta a ajuns la spital, unde primeste ingrijiri medicale.

Prezentatoarea TV a ajuns de urgenta la spital, dupa ce in urma cu 4 zile a acuzat dureri insuportabile de stomac. Adela Popescu a intrat in direct, de pe patul de spital, la Vorbeste lumea si a vorbit despre starea ei de sanatate.

Adela Popescu a mentionat ca a facut testul pentru COVID-19, iar acesta a iesit negativ. Recent, sotia lui Radu Valcan intrase in contact cu Marcel Pavel, artistul fiind infectat cu noul coronavirus.

‘De 4 zile ma durea stomacul foarte tare, undeva in partea dreapta. Pe la 3 dimineata, durerea a crescut tare, asa ca am ajuns de urgenta la spital. Este vorba despre o inflamatie a tubului sau a peretelui digestiv. Mi se administreaza antibiotic, vedem pana diseara cum stau lucrurile. Probabil o sa am o medicatie acasa. Medicii spera sa nu fie nevoie de o interventie medical. Vreau sa va spun ceva. Mi-am facut tesutl pentru COVID-19 si a iesit negativ. Protocolul cere sa faci si testul. As vrea sa ne linistim in privinta asta’, a declarat Adela Popescu.

loading...
De pe patul de spital, Adela Popescu a vrut sa transmita tuturor ca nu a fost infectata cu noul coronavirus, asa cum s-a banuit, iar motivul pentru care e internata e cu totul altul. Prezentatoarea de la Vorbeste lumea asteapta sa i se faca din nou analizele si spera sa nu fie nevoie de o interventie chirurgicala.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro