Adelina Pestritu a facut furori cu ultima aparitie.

Adelina a avut o aparitie de zile mari la ultimul eveniment la care a participat. Cu cine a fost comparata bruneta?

Adelina Pestritu a rupt Internetul cu ultima aparitie. Imbracata intr-o rochie galbena, vedeta a reusit sa primeasca numeroase comentarii pozitive din partea internautilor, care au observat un detaliu uimitor la aparitia acesteia.

Fanii au comparat-o pe Adelina cu nimeni alta decat Jackie Kennedy, fosta prima doamna a Americii, care a ramas in istorie ca fiind una dintre cele mai elegante femei de la Casa Alba. Se pare ca stilul acesteia a inspirat-o si pe sotia lui Virgil Striblea, care nu a negat ca a vrut sa semene cu Jackie.

Zilele trecute, Adelina a fost invitata la o petrecere pentru venirea pe lume a unui bebelus Tematica evenimentului a fost retro, iar frumoasa bruneta a stiut cum sa atraga toate privirile si i-a si reusit. Rochia in stilul anilor 60 i-a pus in evidenta silueta de invidiat. Vedeta a si recunoscut ulterior ca s-a inspirat si a vrut sa arate ca fosta prima doamna a Americii.

loading...
„Am toate mustele pe mine la galbenul asta. Nu stiu cum stateau fetele alea in perioada retro in rochii pentru ca eu de abia pot sa ma misc”, a scris Adelina pe Instagram.

„Esti frumoasa! Dar foarte slaba. Nu vreau sa jignesc, dar prea exagerezi cu silueta ta…… piele si os. Nu-s genul de om invidios, vreau sa precizez”

„Hai c-a venit si sufletul petrecerii! Prea mult machiaj!Si chiar daca nu e mult, e prea finisat, prea pus la punct!Poate si pentru ca rochia are o culoare atat de puternica . Ce sa zic si eu cand vad pe una care arata asa….?,

„Mare frumusete de femeie, esti imbracata elegant, machiata, arati bine, dar vreau sa vad o poza naturala, simpla, sa vedem cum arati”,

„Este frumoasa, cu ajutorul operatiilor estetice devii si mai…insa tatuajele…”, au fost cateva comentarii din partea fanilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro