Cine este barbatul cu care se iubeste Andreea Mantea de cativa ani

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei traieste o frumoasa poveste de draogste, pe care a preferat, insa, sa o tina departe de ochii lumii.

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase si cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania. Este admirata si urmarita de milioane de oameni si multi sunt curiosi despre viata ei personala.

Andreea Mantea apare in fiecare zi la televizor, ca moderator al emisiunii Puterea Dragostei, dar putini stiu detalii despre viata ei dincolo de show-ul din Turcia. Are un fiu pe nume David pe care nu se sfieste sa-l arate fanilor si care i-a cucerit pe urmaritorii de pe retelele de socializare, dar despre viata ei amoroasa nu se stiu prea multe. Vedeta prefera sa fie discreta in privinta relatiei pe care o are si pomeneste rareori in emisiune de barbatul cu care se iubeste si care o face sa zambeasca.
loading...
Barbatul cu care se iubeste Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, nu este persoana publica, asa ca celor doi indragostitit le-a fost mai usor sa-si tina relatia departe de ochii lumii.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, si este foarte fericita. Baiatul chiar o iubeste. E un tip simplu, educat, cu mult bun simt si care o iubeste, o adora pe Andreea. Nu este baiat de bani gata si nici super afacerist. Este un om caruia nu ii este strain domeniul in care lucreaza Andreea. Si el lucreaza in televiziune! Sunt de 4-5 ani impreuna si se inteleg foarte bine.

Intr-adevar, pe degetul Andreei a aparut si un inel de o perioada, si da, seamana cu un inel de logodna! Insa ea nu-si pune viata sentimentala pe tava si nici nu da detalii despre ea. Cert este ca e fericita si linistita! A gasit la baiatul acesta fix ce cauta: iubirea curata si adevarata”, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro